pendik escort bayan
ak

Yeni Yıla Doğru

30.12.2017 - 12:18, Güncelleme: 30.12.2017 - 12:18
 

Yeni Yıla Doğru

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Acehan, mesajında, Çubuk'un doğal güzellikleri...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Acehan, mesajında, Çubuk'un doğal güzellikleri ve tarihi geçmişini koruyarak, geleceğini inşa etmeye devam edeceğini belirtti. Pek çok hizmeti ilçeye kazandırdıklarını aktaran Acehan, "Geçtiğimiz yıl, 6 projeyi ilçemize kazandırmak için çalışmalara başladık. Bu kalıcı eserlerimiz, inşallah kısa sürede tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunulacak." ifadesini kullandı.Acehan, ülke ve ilçenin daha aydınlık yarınlara kavuşması için herkese önemli görevler düştüğünü vurgulayarak, "Eserlerin yükseldikçe, vatandaşlarımızın yüzünde bir tebessüme sebep olması, amacımıza ulaştığımızın en güzel göstergesidir." değerlendirmesinde bulundu.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Acehan, mesajında, Çubuk'un doğal güzellikleri...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Acehan, mesajında, Çubuk'un doğal güzellikleri ve tarihi geçmişini koruyarak, geleceğini inşa etmeye devam edeceğini belirtti.

Pek çok hizmeti ilçeye kazandırdıklarını aktaran Acehan, "Geçtiğimiz yıl, 6 projeyi ilçemize kazandırmak için çalışmalara başladık. Bu kalıcı eserlerimiz, inşallah kısa sürede tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunulacak." ifadesini kullandı.

Acehan, ülke ve ilçenin daha aydınlık yarınlara kavuşması için herkese önemli görevler düştüğünü vurgulayarak, "Eserlerin yükseldikçe, vatandaşlarımızın yüzünde bir tebessüme sebep olması, amacımıza ulaştığımızın en güzel göstergesidir." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.