pendik escort bayan
ak

Yeni Yıla Doğru

30.12.2016 - 16:58, Güncelleme: 30.12.2016 - 16:58
 

Yeni Yıla Doğru

Sivas Belediye Başkanı Aydın, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Aydın, mesajında, yeni yılın huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni etti.Geride bırakılan 2016 yılının gerek Türkiye ve gerekse dünya için zor bir yıl olduğunu belirten Aydın, "Özellikle 15 Temmuz sürecinin yaşanması ülke tarihi adına bir milat oldu. Öyle ki, sadece bir kalkışma değil, bir işgal harekatıydı. Milletimiz sağduyusuyla kırk yıllık, elli yıllık geçmişe dayanan bu planı bir gecede bertaraf etti. Elbette bunun yansımaları, gerek ülkemizin güvenliğine, gerekse ekonomisine ciddi şekilde olumsuz etkileri oldu. Bunlara rağmen Türkiye 2016 yılı içinde çok büyük projelere de imza attı." ifadesini kullandı. Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Orhan Gazi Köprüsü'nün hizmete girdiğini, Sivas için de önemli olan Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayan Zigana Tüneli'nin yakın zamanda hizmete gireceğini belirten Aydın, mesajında şunları kaydetti: "Ülkemizde bu gelişmeler olurken, şehrimizde de önemli hizmetlere imza attık. Özellikle Sivas’ın en büyük projelerinden birisi olan tünel projemizin inşaatına başladık, alt geçitler inşa ettik. 17 mahallemizin komple altyapısını ve üstyapısını yeniledik. Kızılırmak Projesi’nin startını verdik ve gene dar gelirli vatandaşlarımızın özellikle beklentisi olan Vefa Konutları’nın temellerini attık. Sivas’ta parklar, bahçeler, yollar, altyapılar ve üstyapılarla ilgili çok önemli hizmetlerin gerçekleştiği bir yıl oldu. 2016 sadece Türkiye için değil, dünya için de birçok sıkıntıların yaşandığı bir yıl oldu diyebiliriz. Özellikle Suriye, Halep, Irak’ta yaşananlar bütün insanların yüreğini burktu. Orada kış döneminde çocukların adeta enkazların altından çıkarılması, gençlerin, kadınların, erkeklerin büyük bir sıkıntıya düşmesi, 2016 yılının belki geçmişte en çok hatırlanacak manzaraları diye düşünüyorum."Yeni yılda huzur, barış ve sağlık dileyen Aydın, "2017 yılı inşallah gerek dünya da gerekse ülkemizde insanların gözyaşlarının aktığı değil, gülümsediği yıllar olacaktır. Annelerin ağlamadığı yıllar olacaktır, çocukların enkaz altından çıktığı değil, çocuk oyun alanlarında oynadığı yıllar olacağını umut ediyorum. 2017 Türkiye'de inşallah birlik ve beraberliğin pekiştiği, terörün tamamen bittiği bir yıl olacaktır diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Sivas Belediye Başkanı Aydın, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, yeni yılın huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Geride bırakılan 2016 yılının gerek Türkiye ve gerekse dünya için zor bir yıl olduğunu belirten Aydın, "Özellikle 15 Temmuz sürecinin yaşanması ülke tarihi adına bir milat oldu. Öyle ki, sadece bir kalkışma değil, bir işgal harekatıydı. Milletimiz sağduyusuyla kırk yıllık, elli yıllık geçmişe dayanan bu planı bir gecede bertaraf etti. Elbette bunun yansımaları, gerek ülkemizin güvenliğine, gerekse ekonomisine ciddi şekilde olumsuz etkileri oldu. Bunlara rağmen Türkiye 2016 yılı içinde çok büyük projelere de imza attı." ifadesini kullandı.

Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Orhan Gazi Köprüsü'nün hizmete girdiğini, Sivas için de önemli olan Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayan Zigana Tüneli'nin yakın zamanda hizmete gireceğini belirten Aydın, mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemizde bu gelişmeler olurken, şehrimizde de önemli hizmetlere imza attık. Özellikle Sivas’ın en büyük projelerinden birisi olan tünel projemizin inşaatına başladık, alt geçitler inşa ettik. 17 mahallemizin komple altyapısını ve üstyapısını yeniledik. Kızılırmak Projesi’nin startını verdik ve gene dar gelirli vatandaşlarımızın özellikle beklentisi olan Vefa Konutları’nın temellerini attık. Sivas’ta parklar, bahçeler, yollar, altyapılar ve üstyapılarla ilgili çok önemli hizmetlerin gerçekleştiği bir yıl oldu.

2016 sadece Türkiye için değil, dünya için de birçok sıkıntıların yaşandığı bir yıl oldu diyebiliriz. Özellikle Suriye, Halep, Irak’ta yaşananlar bütün insanların yüreğini burktu. Orada kış döneminde çocukların adeta enkazların altından çıkarılması, gençlerin, kadınların, erkeklerin büyük bir sıkıntıya düşmesi, 2016 yılının belki geçmişte en çok hatırlanacak manzaraları diye düşünüyorum."

Yeni yılda huzur, barış ve sağlık dileyen Aydın, "2017 yılı inşallah gerek dünya da gerekse ülkemizde insanların gözyaşlarının aktığı değil, gülümsediği yıllar olacaktır. Annelerin ağlamadığı yıllar olacaktır, çocukların enkaz altından çıktığı değil, çocuk oyun alanlarında oynadığı yıllar olacağını umut ediyorum. 2017 Türkiye'de inşallah birlik ve beraberliğin pekiştiği, terörün tamamen bittiği bir yıl olacaktır diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.