pendik escort bayan
ak

Yeni Yıla Doğru

30.12.2016 - 14:13, Güncelleme: 30.12.2016 - 14:13
 

Yeni Yıla Doğru

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun yeni yıl mesajı yayımladı.Kaymakam Altun mesajında, sevinç ve hüzünle dolu bir yılın geride kaldığını belirtti.Yeni...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun yeni yıl mesajı yayımladı.Kaymakam Altun mesajında, sevinç ve hüzünle dolu bir yılın geride kaldığını belirtti.Yeni yıla umut ve heyecanla yaklaşıldığını aktaran Altun, "Adı her ne olursa olsun, terörün her türlüsüne karşıyız. Devletin temsilcileri olarak bizler milletimizden, halkımızdan, aldığımız güç ve destekle görevlerimizi ifa etmekteyiz." ifadesini kullandı.Birçok insanın kötü anıları olan bir yılın geride kaldığı hissini taşıdığını kaydeden Altun mesajında şunları kaydetti:"Ülkemizin üzerine karanlıklar çökse de, aziz milletimiz, devlet, millet el ele, tek yürek ve tek bilek anlayışıyla gün ışığı gibi o karanlıkları dağıtacak ve aydınlık yarınlara birlikte yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının tüm vatandaşlarımıza sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun yeni yıl mesajı yayımladı.Kaymakam Altun mesajında, sevinç ve hüzünle dolu bir yılın geride kaldığını belirtti.Yeni...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun yeni yıl mesajı yayımladı.

Kaymakam Altun mesajında, sevinç ve hüzünle dolu bir yılın geride kaldığını belirtti.

Yeni yıla umut ve heyecanla yaklaşıldığını aktaran Altun, "Adı her ne olursa olsun, terörün her türlüsüne karşıyız. Devletin temsilcileri olarak bizler milletimizden, halkımızdan, aldığımız güç ve destekle görevlerimizi ifa etmekteyiz." ifadesini kullandı.

Birçok insanın kötü anıları olan bir yılın geride kaldığı hissini taşıdığını kaydeden Altun mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemizin üzerine karanlıklar çökse de, aziz milletimiz, devlet, millet el ele, tek yürek ve tek bilek anlayışıyla gün ışığı gibi o karanlıkları dağıtacak ve aydınlık yarınlara birlikte yürüyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının tüm vatandaşlarımıza sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.