pendik escort bayan
ak

Yeni Yıla Doğru

30.12.2016 - 13:53, Güncelleme: 30.12.2016 - 13:53
 

Yeni Yıla Doğru

Kırşehir Valisi Şentürk, mesaj yayımladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.Şentürk, mesajında, sevinç ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakarak, yeni umutlar ve beklentilerle 2017 yılına hep birlikte erişmenin mutluluğu içinde olduğunu belirtti. Kent halkının yeni yılını kutlayan Vali Şentürk, her yeni yılın, geçmişin muhasebesini yapmayı ve geleceği planlamayı beraberinde getirdiğine işaret ederek, 2016 yılında da milli hedefler doğrultusunda yatırımları sürdürerek vatandaşlar için en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını vurguladı.Türkiye'de ve bölgesinde yaşanan olumsuz gelişmelerin bu yılın daha huzurlu ve verimli geçmesine engel olduğuna dikkati çeken Şentürk, şunları kaydetti:"Ülkemizin büyüme ve kalkınma konusundaki hedeflerini hazmedemeyen, milletimizin dirlik ve düzenini bozarak çıkmaza sürüklemek isteyen iç ve dış mihraklar, ülkemizde terörü körükleyerek birçok masum vatandaşımızın yaralanmasına, hayatını kaybetmesine, polis ve askerimizin ise şehit olmasına neden olmuştur. Özellikle 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi, milletimizin vatanseverliği, hainler karşısında dik ve onurlu duruşu, emniyet ve silahlı kuvvetlerimizin etkin müdahalesi sayesinde bozulmuş, hainler kirli emellerine ulaşamamışlardır. Her ne olursa olsun ülkemiz, hem sınırlarımız içinde hem de dışında terörü bitirerek huzuru temin etmekte sonuna kadar kararlıdır. Bu mücadelesini de başarıyla sürdürmektedir. Yaşanan bu olaylar zihinlerimizde hüzünlü bir tablo oluştursa da bu durum geleceğe umutla ve güvenle bakmamıza, yeni yılda kendimiz, ülkemiz ve insanlık adına güzel işler yapmamıza engel değildir. Ülke olarak ecdadımızdan aldığımız güç ve inançla, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenerek bu zor günlerin üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum." Şentürk, 2017 yılının Kırşehir halkına, Türkiye ve tüm dünyaya barış, huzur getirmesini dileyerek, nerede olursa olsun zulme uğrayanların acılarının dinmesine vesile olmasını temenni etti.
Kırşehir Valisi Şentürk, mesaj yayımladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şentürk, mesajında, sevinç ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakarak, yeni umutlar ve beklentilerle 2017 yılına hep birlikte erişmenin mutluluğu içinde olduğunu belirtti.

Kent halkının yeni yılını kutlayan Vali Şentürk, her yeni yılın, geçmişin muhasebesini yapmayı ve geleceği planlamayı beraberinde getirdiğine işaret ederek, 2016 yılında da milli hedefler doğrultusunda yatırımları sürdürerek vatandaşlar için en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını vurguladı.

Türkiye'de ve bölgesinde yaşanan olumsuz gelişmelerin bu yılın daha huzurlu ve verimli geçmesine engel olduğuna dikkati çeken Şentürk, şunları kaydetti:

"Ülkemizin büyüme ve kalkınma konusundaki hedeflerini hazmedemeyen, milletimizin dirlik ve düzenini bozarak çıkmaza sürüklemek isteyen iç ve dış mihraklar, ülkemizde terörü körükleyerek birçok masum vatandaşımızın yaralanmasına, hayatını kaybetmesine, polis ve askerimizin ise şehit olmasına neden olmuştur. Özellikle 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi, milletimizin vatanseverliği, hainler karşısında dik ve onurlu duruşu, emniyet ve silahlı kuvvetlerimizin etkin müdahalesi sayesinde bozulmuş, hainler kirli emellerine ulaşamamışlardır. Her ne olursa olsun ülkemiz, hem sınırlarımız içinde hem de dışında terörü bitirerek huzuru temin etmekte sonuna kadar kararlıdır. Bu mücadelesini de başarıyla sürdürmektedir. Yaşanan bu olaylar zihinlerimizde hüzünlü bir tablo oluştursa da bu durum geleceğe umutla ve güvenle bakmamıza, yeni yılda kendimiz, ülkemiz ve insanlık adına güzel işler yapmamıza engel değildir. Ülke olarak ecdadımızdan aldığımız güç ve inançla, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenerek bu zor günlerin üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum."

Şentürk, 2017 yılının Kırşehir halkına, Türkiye ve tüm dünyaya barış, huzur getirmesini dileyerek, nerede olursa olsun zulme uğrayanların acılarının dinmesine vesile olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.