pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yeni Yıla Doğru

30.12.2016 - 12:23, Güncelleme: 30.12.2016 - 12:23
 

Yeni Yıla Doğru

Kırşehir Belediye Başkanı, mesaj yayımladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeni yıl mesajı yayımladı.Bahçeci, mesajında, kent halkının yeni yılını kutlayarak, hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl dileğinde bulundu.Kırşehir'de 2017 yılında her alanda hizmete devam edeceklerini belirten Bahçeci, hizmet çıtasının daha da yukarılara taşınacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:"Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kentimizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Kırşehir oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlatarak şehrimizi daha yaşanabilir, modern ve huzur şehri yapmak adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla şehrimiz için gerekli olan her şeyi yapmaya devam ediyoruz. Kurumsallaşma yolunda adımları tek tek tamamlayarak şeffaf bir belediye anlayışı oluşturma gayesiyle çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Şehrimizde yaklaşık 8 yıldır her alanda çalışmalar yaptık. Çalışmalarımız 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da yeni projelerin hayata geçirilmesi ile devam edecek."
Kırşehir Belediye Başkanı, mesaj yayımladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeni yıl mesajı yayımladı.

Bahçeci, mesajında, kent halkının yeni yılını kutlayarak, hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl dileğinde bulundu.

Kırşehir'de 2017 yılında her alanda hizmete devam edeceklerini belirten Bahçeci, hizmet çıtasının daha da yukarılara taşınacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kentimizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Kırşehir oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlatarak şehrimizi daha yaşanabilir, modern ve huzur şehri yapmak adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla şehrimiz için gerekli olan her şeyi yapmaya devam ediyoruz. Kurumsallaşma yolunda adımları tek tek tamamlayarak şeffaf bir belediye anlayışı oluşturma gayesiyle çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Şehrimizde yaklaşık 8 yıldır her alanda çalışmalar yaptık. Çalışmalarımız 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da yeni projelerin hayata geçirilmesi ile devam edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.