pendik escort bayan
ak

Yeni Malatyaspor, Demir Grup Sivasspor'u Konuk Edecek

06.10.2018 - 10:48, Güncelleme: 06.10.2018 - 10:48
 

Yeni Malatyaspor, Demir Grup Sivasspor'u Konuk Edecek

MALATYA (AA) - Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Yeni Malatya Stadı'nda...

MALATYA (AA) - Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Yeni Malatya Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Malatya temsilcisi, ligde geride kalan 7 haftada Göztepe, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor karşısında kazanırken, Kayserispor ve Medipol Başakşehir'le berabere kaldı, Atiker Konyaspor ve Beşiktaş'a mağlup oldu. Ligde son 2 karşılaşmada 4 puan toplayan sarı-siyahlılar, Demir Grup Sivasspor'u mağlup ederek milli maç arasına moralli girmeyi hedefliyor.- Sakatlığı bulunan oyuncuların durumuEvkur Yeni Malatyaspor'da ameliyat edilen forvet Ömer Şişmanoğlu ile geçen hafta deplasmanda oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında sakatlanan kaleci Ertaç Özbir, sağ bek Sincere Seth ve sol bek Erkan Kaş'ın tedavileri sürüyor.Bu 4 oyuncunun kontrolleri İstanbul'da gerçekleştirilirken, Seth ve Erkan Kaş'ın Demir Grup Sivasspor maçında forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi. Kaleci Ertaç Özbir'in ise yarınki mücadelede yedek kulübesinde oturması bekleniyor.Sarı-siyahlılarda sarı kart ceza sınırında bulunan Arturo Mina ile Danijel Aleksic, bu karşılaşmada kart görmeleri durumunda 9. haftadaki MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.
MALATYA (AA) - Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Yeni Malatya Stadı'nda...


MALATYA (AA) - Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak.

Yeni Malatya Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Malatya temsilcisi, ligde geride kalan 7 haftada Göztepe, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor karşısında kazanırken, Kayserispor ve Medipol Başakşehir'le berabere kaldı, Atiker Konyaspor ve Beşiktaş'a mağlup oldu.

Ligde son 2 karşılaşmada 4 puan toplayan sarı-siyahlılar, Demir Grup Sivasspor'u mağlup ederek milli maç arasına moralli girmeyi hedefliyor.


- Sakatlığı bulunan oyuncuların durumu


Evkur Yeni Malatyaspor'da ameliyat edilen forvet Ömer Şişmanoğlu ile geçen hafta deplasmanda oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında sakatlanan kaleci Ertaç Özbir, sağ bek Sincere Seth ve sol bek Erkan Kaş'ın tedavileri sürüyor.

Bu 4 oyuncunun kontrolleri İstanbul'da gerçekleştirilirken, Seth ve Erkan Kaş'ın Demir Grup Sivasspor maçında forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi. Kaleci Ertaç Özbir'in ise yarınki mücadelede yedek kulübesinde oturması bekleniyor.

Sarı-siyahlılarda sarı kart ceza sınırında bulunan Arturo Mina ile Danijel Aleksic, bu karşılaşmada kart görmeleri durumunda 9. haftadaki MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.