pendik escort bayan
ak

Yeni kaymakam göreve başladı

17.09.2017 - 10:29, Güncelleme: 17.09.2017 - 10:29
 

Yeni kaymakam göreve başladı

Divriği Kaymakamı vekili Abdullah Özübek Kangal ilçesine kaymakam olarak atandı.

Divriği Kaymakamı vekili Abdullah Özübek Kangal ilçesine kaymakam olarak atandı. Sivas'ın Kangal ilçesine atanan Divriği Kaymakamı V. Abdullah Özübek, Tokat’ta 15 Mayıs 1988 tarihinde doğdu.İlk ve orta öğrenimini Tokat’ta tamamladı. 2009 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Çorum-Ortaköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Memur olarak göreve başladı. Bu görevine Tokat-Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde devam etti. 2014 yılında Tokat Göç İdaresi Müdürlüğü’ne İl Göç Uzman Yardımcısı olarak atandı. 2015 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakamlık sınavını kazanıp Tokat Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği’ne intisap etti.Kastamonu Seydiler Çorum ili Osmancık İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.  İçişleri Bakanlığının 29.12.2016 tarihli Bakanlık oluru gereğince 02.01.2017 tarihinde Divriği ilçesi Kaymakam Vekilliği görevine başladı.Kaymakam Özübek evli olup 1 çocuk babasıdır.
Divriği Kaymakamı vekili Abdullah Özübek Kangal ilçesine kaymakam olarak atandı.

Divriği Kaymakamı vekili Abdullah Özübek Kangal ilçesine kaymakam olarak atandı.

 

Sivas'ın Kangal ilçesine atanan Divriği Kaymakamı V. Abdullah Özübek, Tokat’ta 15 Mayıs 1988 tarihinde doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Tokat’ta tamamladı. 2009 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Çorum-Ortaköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Memur olarak göreve başladı. Bu görevine Tokat-Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde devam etti. 2014 yılında Tokat Göç İdaresi Müdürlüğü’ne İl Göç Uzman Yardımcısı olarak atandı. 2015 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakamlık sınavını kazanıp Tokat Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği’ne intisap etti.

Kastamonu Seydiler Çorum ili Osmancık İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.  İçişleri Bakanlığının 29.12.2016 tarihli Bakanlık oluru gereğince 02.01.2017 tarihinde Divriği ilçesi Kaymakam Vekilliği görevine başladı.

Kaymakam Özübek evli olup 1 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.