pendik escort bayan
ak

Yeni Ford Kuga Ve Ranger Test Sürüşü Tanıtım Turu

Spor 26.05.2017 - 16:58, Güncelleme: 26.05.2017 - 16:58
 

Yeni Ford Kuga Ve Ranger Test Sürüşü Tanıtım Turu

29 Nisan-26 Mayıs'ta 8 ili kapsayacak şekilde düzenlenen tanıtım turunun son durağı İstanbul oldu

İSTANBUL (AA) - Yeni Ford Kuga ve Ranger Test Sürüşü Tanıtım Turu, İstanbul etabıyla sona erdi.Ford'dan yapılan açıklamaya göre, 29 Nisan-26 Mayıs'ta 8 ili kapsayacak tur "Bir başka" konseptiyle gerçekleştirildi. Turun son durağı ise İstanbul oldu.Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen 2 günlük etkinlikte kapsamında iki modele özel son derece zorlu parkurlar oluşturuldu. Katılımcılar, Yeni Ford Ranger için özel olarak hazırlanan "su geçişli" test parkurunda; su geçişi, yan geçiş ve çapraz geçiş deneyimini yaşarken, Yeni Ford Kuga için hazırlanan "smart cone" parkurunda ise heyecanı en üst seviyede hissetti.Misafirler, iki özel parkurdaki zorlu test sürüşlerinin yanı sıra oyun alanlarında aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi.
29 Nisan-26 Mayıs'ta 8 ili kapsayacak şekilde düzenlenen tanıtım turunun son durağı İstanbul oldu

İSTANBUL (AA) - Yeni Ford Kuga ve Ranger Test Sürüşü Tanıtım Turu, İstanbul etabıyla sona erdi.

Ford'dan yapılan açıklamaya göre, 29 Nisan-26 Mayıs'ta 8 ili kapsayacak tur "Bir başka" konseptiyle gerçekleştirildi. Turun son durağı ise İstanbul oldu.

Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen 2 günlük etkinlikte kapsamında iki modele özel son derece zorlu parkurlar oluşturuldu. Katılımcılar, Yeni Ford Ranger için özel olarak hazırlanan "su geçişli" test parkurunda; su geçişi, yan geçiş ve çapraz geçiş deneyimini yaşarken, Yeni Ford Kuga için hazırlanan "smart cone" parkurunda ise heyecanı en üst seviyede hissetti.

Misafirler, iki özel parkurdaki zorlu test sürüşlerinin yanı sıra oyun alanlarında aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.