pendik escort bayan
ak

Yeni Eğitim Yılına Doğru

17.09.2017 - 11:43, Güncelleme: 17.09.2017 - 11:43
 

Yeni Eğitim Yılına Doğru

KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Altay, mesajında, 18 Eylül'de...

KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Altay, mesajında, 18 Eylül'de başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.Yaz tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılına başlarken öğrencilerin yaşadıkları heyecan ve coşkuyu yürekten paylaştıklarını belirten Altay, şunları kaydetti:"Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin, okullarda aldığı eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına inanıyoruz. Ülkemizin son 15 yılda göstermiş olduğu gelişim, ekonomi, bilim, sanayi, kültür, spor ve sosyal alanlarda adından sıkça söz ettirmesi gelecek nesillerin daha güçlü bir Türkiye'de yaşayacaklarının göstergesidir. Güçlü Türkiye yolunda hedeflerimizi gerçekleştirirken öğrencilerimizden sadece sınav başarısı değil vatanını, milletini seven, bilgili, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller olarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Çünkü bu hasletlerin, daha güçlü bir ülke olma yolunda ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz hain darbe girişiminde hep birlikte gördük. Selçuklu Belediyesi olarak bunun bilinçle eğitim camiamıza okul, spor salonları, kütüphaneler ve materyal gibi birçok fiziki desteğin yanı sıra bu yıl altıncı yılına girdiğimiz Selçuklu Değerler Eğitimi Programını (SEDEP) uyguluyoruz. Çocuklarımıza bizi biz yapan değerlerimizi aktarıyor, değerlere sahip bireylerin yetişmesi için gayret gösteriyoruz."
KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Altay, mesajında, 18 Eylül'de...

KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altay, mesajında, 18 Eylül'de başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Yaz tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılına başlarken öğrencilerin yaşadıkları heyecan ve coşkuyu yürekten paylaştıklarını belirten Altay, şunları kaydetti:

"Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin, okullarda aldığı eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına inanıyoruz. Ülkemizin son 15 yılda göstermiş olduğu gelişim, ekonomi, bilim, sanayi, kültür, spor ve sosyal alanlarda adından sıkça söz ettirmesi gelecek nesillerin daha güçlü bir Türkiye'de yaşayacaklarının göstergesidir. Güçlü Türkiye yolunda hedeflerimizi gerçekleştirirken öğrencilerimizden sadece sınav başarısı değil vatanını, milletini seven, bilgili, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller olarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Çünkü bu hasletlerin, daha güçlü bir ülke olma yolunda ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz hain darbe girişiminde hep birlikte gördük. Selçuklu Belediyesi olarak bunun bilinçle eğitim camiamıza okul, spor salonları, kütüphaneler ve materyal gibi birçok fiziki desteğin yanı sıra bu yıl altıncı yılına girdiğimiz Selçuklu Değerler Eğitimi Programını (SEDEP) uyguluyoruz. Çocuklarımıza bizi biz yapan değerlerimizi aktarıyor, değerlere sahip bireylerin yetişmesi için gayret gösteriyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.