pendik escort bayan
ak

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

18.09.2017 - 16:18, Güncelleme: 18.09.2017 - 16:18
 

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı. Uzunoğlu, mesajında,...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı. Uzunoğlu, mesajında, idarecisi, öğretmeni, öğrencisi ve velisi ile yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın coşkusunu, tatlı telaşını ve heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirtti. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni eden Uzunoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kuşkusuz eğitim ve öğretim bireyin tüm yaşamı boyunca gereksinim duyduğu bilgi, beceri, tutum ve davranışların kazandırıldığı, zeka ve yeteneklerinin ortaya çıkarılarak geliştirildiği önemli bir süreçtir. Bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen, dinamik, mutlu ve başarılı bir nesil yetiştirmek, eğitim ve öğretime verilen önemle doğru orantılıdır.Çağdaş bir geleceğe açılan kapının yegane anahtarının eğitim ve öğretim olduğu gerçeğinden hareketle, tüm çaba ve gayretlerimiz bu yöndedir. Sevgili öğrencilerimizin, aldıkları eğitim ve öğretimle kendilerini en iyi şekilde yetiştirip, geliştirerek yakın gelecekte ülkemize yapacağı katkıları görmek en büyük mutluluk ve gurur kaynağımız olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim öğretim yılının ülkemize, ilçemize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarı dileklerimle sevgilerimi sunuyorum."
SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı. Uzunoğlu, mesajında,...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Uzunoğlu, mesajında, idarecisi, öğretmeni, öğrencisi ve velisi ile yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın coşkusunu, tatlı telaşını ve heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirtti. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni eden Uzunoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kuşkusuz eğitim ve öğretim bireyin tüm yaşamı boyunca gereksinim duyduğu bilgi, beceri, tutum ve davranışların kazandırıldığı, zeka ve yeteneklerinin ortaya çıkarılarak geliştirildiği önemli bir süreçtir. Bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen, dinamik, mutlu ve başarılı bir nesil yetiştirmek, eğitim ve öğretime verilen önemle doğru orantılıdır.

Çağdaş bir geleceğe açılan kapının yegane anahtarının eğitim ve öğretim olduğu gerçeğinden hareketle, tüm çaba ve gayretlerimiz bu yöndedir. Sevgili öğrencilerimizin, aldıkları eğitim ve öğretimle kendilerini en iyi şekilde yetiştirip, geliştirerek yakın gelecekte ülkemize yapacağı katkıları görmek en büyük mutluluk ve gurur kaynağımız olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim öğretim yılının ülkemize, ilçemize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarı dileklerimle sevgilerimi sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.