pendik escort bayan
ak

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

18.09.2017 - 12:38, Güncelleme: 18.09.2017 - 12:38
 

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta yeni eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta yeni eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Milli Eğitim Vakfı İlkokulu’nda devam eden törende Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, temsili olarak ilk ders zilini çaldı ve 1. sınıf öğrencilerine kitaplarını dağıttı. İlk derste 15 Temmuz Milli İrade Destanı konulu ders işlendi.Vali Yardımcısı Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün karşılarında gördüğü öğrencilerinin gözlerinin alev gibi olduğunu ve heyecanlarına ortak olduklarını belirtti. Önlerinde çok parlak bir dönem olduğunu öğrencilerin gözlerinden gördüğünü ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:"Onların ne kadar heyecanlı olduklarını, geleceğe nasıl baktıklarını eğitime nasıl heyecanla sarıldıklarını beraberce yaşadık. Bugün, Milli Eğitim Bakanlığımızın göndermiş olduğu, hükümetimizin göndermiş olduğu kitapları beraberce dağıttık. Onlardaki bu heyecanı görmek bizleri de heyecanlandırdı. Biz yöneticilere, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize düşen ayrı ayrı görevler var. Bizlere düşen kamu adına yapılabilecek en iyi katkıyı yapmak, öğretmenler adına öğrencilerimize rehber olup onların önünü açabilmek, velilerimiz adına okul dışında öğrencilerimiz için neler yapılabilir, aile olarak ne katkıda bulunulabilir onlarla birlik beraberlik içerisinde eğitimin başarılı bir şekilde geçmesini sağlamak olmalıdır."Öğrencilerin dışarıdaki tehlikelere karşı uyanık olmalarını isteyen Yılmaz, " Onların sadece eğitimlerini en iyi şekilde almalarını, bu yolda hedefe doğru gayret sarf etmelerini istiyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı tüm ülkemize hayırlı olsun." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ta yeni eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta yeni eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Milli Eğitim Vakfı İlkokulu’nda devam eden törende Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, temsili olarak ilk ders zilini çaldı ve 1. sınıf öğrencilerine kitaplarını dağıttı.

İlk derste 15 Temmuz Milli İrade Destanı konulu ders işlendi.

Vali Yardımcısı Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün karşılarında gördüğü öğrencilerinin gözlerinin alev gibi olduğunu ve heyecanlarına ortak olduklarını belirtti.

Önlerinde çok parlak bir dönem olduğunu öğrencilerin gözlerinden gördüğünü ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:

"Onların ne kadar heyecanlı olduklarını, geleceğe nasıl baktıklarını eğitime nasıl heyecanla sarıldıklarını beraberce yaşadık. Bugün, Milli Eğitim Bakanlığımızın göndermiş olduğu, hükümetimizin göndermiş olduğu kitapları beraberce dağıttık. Onlardaki bu heyecanı görmek bizleri de heyecanlandırdı. Biz yöneticilere, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize düşen ayrı ayrı görevler var. Bizlere düşen kamu adına yapılabilecek en iyi katkıyı yapmak, öğretmenler adına öğrencilerimize rehber olup onların önünü açabilmek, velilerimiz adına okul dışında öğrencilerimiz için neler yapılabilir, aile olarak ne katkıda bulunulabilir onlarla birlik beraberlik içerisinde eğitimin başarılı bir şekilde geçmesini sağlamak olmalıdır."

Öğrencilerin dışarıdaki tehlikelere karşı uyanık olmalarını isteyen Yılmaz, " Onların sadece eğitimlerini en iyi şekilde almalarını, bu yolda hedefe doğru gayret sarf etmelerini istiyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı tüm ülkemize hayırlı olsun." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.