pendik escort bayan
ak

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

18.09.2017 - 11:43, Güncelleme: 18.09.2017 - 11:43
 

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Özaltun, mesajında, çocukların eğitimine...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Özaltun, mesajında, çocukların eğitimine yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan yatırım olduğunu kaydetti.Yarınların Türkiye'sini daha ileri noktalara taşıyacak olacak çocuk ve gençlerin eğitiminin çok önemli olduğunu belirten Özaltun, şöyle devam etti:"Geleceğin mutlu, kalkınmış ve huzurlu büyük Türkiye’si çocuklarımızın ve gençlerimizin çok iyi eğitilmesine, geleceğe çok iyi şekilde hazırlanmalarına bağlıdır. Belediye olarak ilçedeki eğitim kurumlarına bugüne kadar talep edilen her türlü katkı ve destekleri yaptık. Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz uzunca bir yaz tatilini tamamlayarak, ders başı yapıyor. Genç nüfusumuzun yüksek olduğu ilçemizde eğitim ve öğretim çok önemli bir kamu hizmet dalıdır. Çünkü geleceğimizin daha aydınlık olması; çocuklarımızın ve gençlerimizin çok iyi eğitilmesine, geleceğe çok iyi şekilde hazırlanmalarına bağlıdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Özaltun, mesajında, çocukların eğitimine...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özaltun, mesajında, çocukların eğitimine yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan yatırım olduğunu kaydetti.

Yarınların Türkiye'sini daha ileri noktalara taşıyacak olacak çocuk ve gençlerin eğitiminin çok önemli olduğunu belirten Özaltun, şöyle devam etti:

"Geleceğin mutlu, kalkınmış ve huzurlu büyük Türkiye’si çocuklarımızın ve gençlerimizin çok iyi eğitilmesine, geleceğe çok iyi şekilde hazırlanmalarına bağlıdır. Belediye olarak ilçedeki eğitim kurumlarına bugüne kadar talep edilen her türlü katkı ve destekleri yaptık. Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz uzunca bir yaz tatilini tamamlayarak, ders başı yapıyor. Genç nüfusumuzun yüksek olduğu ilçemizde eğitim ve öğretim çok önemli bir kamu hizmet dalıdır. Çünkü geleceğimizin daha aydınlık olması; çocuklarımızın ve gençlerimizin çok iyi eğitilmesine, geleceğe çok iyi şekilde hazırlanmalarına bağlıdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.