pendik escort bayan
ak

Yeni Duster Mart 2018'de Türkiye Yollarında Olacak

Spor 10.12.2017 - 11:43, Güncelleme: 10.12.2017 - 11:43
 

Yeni Duster Mart 2018'de Türkiye Yollarında Olacak

Renault Mais Genel Müdürü Çağdaş:- "Dacia’nın amiral gemisi Duster, Dacia’ya Türkiye’de son beş yılın 4x4 otomobil lideri unvanını kazandırdı"

İSTANBUL (AA) - Evrim geçirerek tamamen yeni bir dış görünüme ve yeniden tasarlanmış bir iç mekana sahip olan Yeni Dacia Duster, Mart 2018'de Türkiye yollarında olacak.Dacia'dan yapılan açıklamaya göre, yeni dış tasarımla otomobilin güçlü karakterini vurgulayarak daha belirgin hatlarıyla ön plana çıkan Yeni Duster’ın iç mekanı ise müşterilerine kaliteli ve konforlu bir alan sunuyor. 4x2 ve 4x4 versiyonları bulunan Duster, aynı zamanda gerçek bir SUV’un konforunu ve off-road becerisini bünyesinde barındırıyor. Ergonomik olarak geliştirilmiş sürüş konumu, pratik iç mekan özellikleri ile Yeni Duster’da yolculuklar daha konforlu hale geliyor. Ayrıca geliştirilmiş ses yalıtımı da iç mekanda algılanan sesleri yarı yarıya azaltıyor. Yeni Duster, hem yolda hem arazide manevra kabiliyetini arttıracak bir dizi sürüş destek ve güvenlik donanımları ile birlikte sunuluyor. Otomobilde 360 derece kamera, hız ayar ve sınırlayıcı, yokuş iniş destek sistemi (HDC), yokuş kalkış destek sistemi (HSA), elektrik takviyeli direksiyon, otomatik yanan farlar, eller serbest Dacia kart sistemi, otomatik klima, perde hava yastıkları ve kör nokta uyarı sistemi bulunuyor.Açıklamada Dacia'nın Kasım 2017’nin sonunda, global olarak satışlarını yüzde 11,8 artırıp 534 bin 657 adetlik satış yaptığı kaydedildi. Türkiye’de ise Dacia, aynı dönemde 40 bin 921 satış adedine ulaşarak geçen yılın aynı dönemine göre 0,2 puan artış ile yüzde 5 pazar payına ulaşarak yükselişini sürdürüyor. Duster, Türkiye’de satışa sunulduğu 2010 yılından bugüne dek 89 bin 485 adet, Ocak-Kasım 2017’de ise 13 bin 818 satış adedi kaydetti. Açıklamada görüşlerine yer verilen Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, Dacia'nın Türkiye pazarında yükseliş trendini sürdürdüğünü belirterek, "Binek + hafif ticari araç pazarında, iki sıra yükselerek marka sıralamasında 6. sıraya yükseldik. Biz Dacia’da çekici ve kaliteli otomobilleri en uygun fiyata müşterilerimize sunuyoruz. Dacia olarak sürpriz yeteneklerle dolu ve akıllıca tasarlanmış otomobillerden oluşan yalın bir ürün gamına sahibiz. Bunu yaparken sağlam ve güvenilir otomobilleri, başarısı kanıtlanmış teknolojiler ve güçlü servis ağımız ile destekliyoruz. Net ve anlaşılır fiyat politikamız ile her Dacia modeli, paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor. Dacia’nın amiral gemisi Duster, Dacia’ya Türkiye’de son beş yılın 4x4 otomobil lideri unvanını kazandırdı. Otomatik vites / EDC versiyonunun da ürün gamına eklenmesiyle Dacia ailesine yeni müşterilerimiz katılıyor. Mart ayında pazara sunacağımız Yeni Duster ile markanın Türkiye pazarında yükselişi devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.Yeni Duster, Türkiye’de Mart 2018’de satışa sunulacak.
Renault Mais Genel Müdürü Çağdaş:- "Dacia’nın amiral gemisi Duster, Dacia’ya Türkiye’de son beş yılın 4x4 otomobil lideri unvanını kazandırdı"

İSTANBUL (AA) - Evrim geçirerek tamamen yeni bir dış görünüme ve yeniden tasarlanmış bir iç mekana sahip olan Yeni Dacia Duster, Mart 2018'de Türkiye yollarında olacak.

Dacia'dan yapılan açıklamaya göre, yeni dış tasarımla otomobilin güçlü karakterini vurgulayarak daha belirgin hatlarıyla ön plana çıkan Yeni Duster’ın iç mekanı ise müşterilerine kaliteli ve konforlu bir alan sunuyor.

4x2 ve 4x4 versiyonları bulunan Duster, aynı zamanda gerçek bir SUV’un konforunu ve off-road becerisini bünyesinde barındırıyor. Ergonomik olarak geliştirilmiş sürüş konumu, pratik iç mekan özellikleri ile Yeni Duster’da yolculuklar daha konforlu hale geliyor. Ayrıca geliştirilmiş ses yalıtımı da iç mekanda algılanan sesleri yarı yarıya azaltıyor.

Yeni Duster, hem yolda hem arazide manevra kabiliyetini arttıracak bir dizi sürüş destek ve güvenlik donanımları ile birlikte sunuluyor.

Otomobilde 360 derece kamera, hız ayar ve sınırlayıcı, yokuş iniş destek sistemi (HDC), yokuş kalkış destek sistemi (HSA), elektrik takviyeli direksiyon, otomatik yanan farlar, eller serbest Dacia kart sistemi, otomatik klima, perde hava yastıkları ve kör nokta uyarı sistemi bulunuyor.

Açıklamada Dacia'nın Kasım 2017’nin sonunda, global olarak satışlarını yüzde 11,8 artırıp 534 bin 657 adetlik satış yaptığı kaydedildi. Türkiye’de ise Dacia, aynı dönemde 40 bin 921 satış adedine ulaşarak geçen yılın aynı dönemine göre 0,2 puan artış ile yüzde 5 pazar payına ulaşarak yükselişini sürdürüyor. Duster, Türkiye’de satışa sunulduğu 2010 yılından bugüne dek 89 bin 485 adet, Ocak-Kasım 2017’de ise 13 bin 818 satış adedi kaydetti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, Dacia'nın Türkiye pazarında yükseliş trendini sürdürdüğünü belirterek, "Binek + hafif ticari araç pazarında, iki sıra yükselerek marka sıralamasında 6. sıraya yükseldik. Biz Dacia’da çekici ve kaliteli otomobilleri en uygun fiyata müşterilerimize sunuyoruz. Dacia olarak sürpriz yeteneklerle dolu ve akıllıca tasarlanmış otomobillerden oluşan yalın bir ürün gamına sahibiz. Bunu yaparken sağlam ve güvenilir otomobilleri, başarısı kanıtlanmış teknolojiler ve güçlü servis ağımız ile destekliyoruz. Net ve anlaşılır fiyat politikamız ile her Dacia modeli, paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor. Dacia’nın amiral gemisi Duster, Dacia’ya Türkiye’de son beş yılın 4x4 otomobil lideri unvanını kazandırdı. Otomatik vites / EDC versiyonunun da ürün gamına eklenmesiyle Dacia ailesine yeni müşterilerimiz katılıyor. Mart ayında pazara sunacağımız Yeni Duster ile markanın Türkiye pazarında yükselişi devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Yeni Duster, Türkiye’de Mart 2018’de satışa sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.