pendik escort bayan
ak

Yeni Citroen Jumpy Space Ve Spacetourer Türkiye'de

Spor 07.07.2017 - 15:43, Güncelleme: 07.07.2017 - 15:43
 

Yeni Citroen Jumpy Space Ve Spacetourer Türkiye'de

Citroen'in Jumpy Space ve SpaceTourer versiyonları Türkiye'de satışa sunuldu

İSTANBUL (AA) - Citroen'in Jumpy Space ve SpaceTourer modelleri Türkiye pazarında yerini aldı.Şirket açıklamasına göre, Citroen, hafif ticari araçsegmentindeki yeni modeli Jumpy Panelvan'ın ardından serinin 8+1 kişilik JumpySpace ve SpaceTourer versiyonlarını da Türkiye'de satışa sundu.Modern tasarımları, düşük yakıttüketimleri ve modüler yapılarıyla dikkati çeken yeni Citroen modellerindenJumpy Space 101 bin 150 liradan, Jumpy SpaceTourer ise 108 bin 650 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.Jumpy Space ve SpaceTourer'da,5,2 litre/100 kilometre ortalama yakıt tüketimi ve 137 gram/kilometre emisyon değeri sunuluyor.Hafif ticari pazarındaki yüzde4,5'lik payıyla en popüler ilk 5 marka arasında yer alan Citroen, Haziran2017'de satışına başlanan yeni Jumpy Panelvan ve bayilerde yerini alan 8+1versiyonlar Jumpy Space ve Jumpy SpaceTourer ile segmentteki konumunu daha dagüçlendirmeyi planlıyor.8+1 araç segmentindeki "en düşük" yakıt tüketimi ve emisyon değerlerine sahip araçlardan biri olan ve bu sayedeçok uygun işletim maliyetleri sağlayan Jumpy Space ve SpaceTourer'da Euro 6normlarını karşılayan BlueHDi motor, 6 ileri manuel şanzıman ile berabersunuluyor.Yeni Citroen Jumpy Space ve SpaceTourer, Fransa'nın Valenciennesşehrinde bulunan Sevelnord fabrikasında üretiliyor. Yeni jenerasyon araçlarEMP2 platformuna sahip.Söz konusu araçlarda "eksiksiz" bir güvenlik standart olarak sunuluyor. Euro NCAPçarpışma testlerinden 5 yıldız alan SpaceTourer, sadece yetişkin ve yayakorumasıyla değil, çocuk yolcu korumasından aldığı 44,6 puanla da segmentinin "en iyilerinden" biri oldu.
Citroen'in Jumpy Space ve SpaceTourer versiyonları Türkiye'de satışa sunuldu

İSTANBUL (AA) - Citroen'in Jumpy Space ve SpaceTourer modelleri Türkiye pazarında yerini aldı.

Şirket açıklamasına göre, Citroen, hafif ticari araçsegmentindeki yeni modeli Jumpy Panelvan'ın ardından serinin 8+1 kişilik JumpySpace ve SpaceTourer versiyonlarını da Türkiye'de satışa sundu.

Modern tasarımları, düşük yakıttüketimleri ve modüler yapılarıyla dikkati çeken yeni Citroen modellerindenJumpy Space 101 bin 150 liradan, Jumpy SpaceTourer ise 108 bin 650 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Jumpy Space ve SpaceTourer'da,5,2 litre/100 kilometre ortalama yakıt tüketimi ve 137 gram/kilometre emisyon değeri sunuluyor.

Hafif ticari pazarındaki yüzde4,5'lik payıyla en popüler ilk 5 marka arasında yer alan Citroen, Haziran2017'de satışına başlanan yeni Jumpy Panelvan ve bayilerde yerini alan 8+1versiyonlar Jumpy Space ve Jumpy SpaceTourer ile segmentteki konumunu daha dagüçlendirmeyi planlıyor.

8+1 araç segmentindeki "en düşük" yakıt tüketimi ve emisyon değerlerine sahip araçlardan biri olan ve bu sayedeçok uygun işletim maliyetleri sağlayan Jumpy Space ve SpaceTourer'da Euro 6normlarını karşılayan BlueHDi motor, 6 ileri manuel şanzıman ile berabersunuluyor.

Yeni Citroen Jumpy Space ve SpaceTourer, Fransa'nın Valenciennesşehrinde bulunan Sevelnord fabrikasında üretiliyor. Yeni jenerasyon araçlarEMP2 platformuna sahip.

Söz konusu araçlarda "eksiksiz" bir güvenlik standart olarak sunuluyor. Euro NCAPçarpışma testlerinden 5 yıldız alan SpaceTourer, sadece yetişkin ve yayakorumasıyla değil, çocuk yolcu korumasından aldığı 44,6 puanla da segmentinin "en iyilerinden" biri oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.