pendik escort bayan
ak

Yeni Altındağ Belediyespor'un Tarihi Sınavı

25.10.2017 - 12:33, Güncelleme: 25.10.2017 - 12:33
 

Yeni Altındağ Belediyespor'un Tarihi Sınavı

- Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yarın Bursaspor'u konuk edecek TFF 3. Lig ekibi, tarihinde ilk kez Süper Lig takımıyla karşılaşacak

ANKARA (AA) - TFF 3. Lig ekibi Yeni Altındağ Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yarın Bursaspor ile tarihi bir maça çıkacak.Bölgesel Amatör Lig'den geçen sezon play-off'lar sonunda TFF 3. Lig'e yükselen başkent temsilcisi, tarihinde ilk kez Süper Lig ekibiyle karşılaşacak. Cebeci İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.00'te başlayacak.Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon itibarıyla profesyonel ligde mücadele etmeye başladıklarına dikkati çekti.Aslan, Bursaspor karşısında fazla iddialarının bulunmadığını, sürprize imza atmaya çalışacaklarını söyledi.Futbolculardan rahat olmalarını istediklerini aktaran Aslan, "Tarihimizde ilk kez Süper Lig takımıyla karşılaşacağız. Müsabakadan mağlup ayrılırsak kaybedeceğimiz bir şey yok. Kazanırsak, çok şey kazanırız. Bursaspor'u elersek mutlu oluruz." ifadelerini kullandı.Başkent ekibinin teknik direktörü Mehmet Akbulut ise önceliklerinin lig olduğunu dile getirdi.Akbulut, sakat futbolcuların fazlalığına işaret ederek, "Beş futbolcumuz sakat. Durumlarına bugün tekrar bakacağız. Her şeye rağmen elimizden geleni yapacağız. Bursaspor maçında bir sükse yapmak isteriz, ancak sakatlıklardan dolayı genç ağırlıklı kadroyla müsabakaya çıkacağız gibi. Eğer sakat futbolcularımızın durumunda olumlu gelişme oursa neden olmasın." değerlendirmesinde bulundu.TFF 3. Lig 1. Grup'ta 9. hafta sonunda son sırada yer alan Yeni Altındağ Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk turda 1074 Çankırıspor, 2. turda Bartınspor, 3. turda da Hacettepe'yi eledi.
- Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yarın Bursaspor'u konuk edecek TFF 3. Lig ekibi, tarihinde ilk kez Süper Lig takımıyla karşılaşacak


ANKARA (AA) - TFF 3. Lig ekibi Yeni Altındağ Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yarın Bursaspor ile tarihi bir maça çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig'den geçen sezon play-off'lar sonunda TFF 3. Lig'e yükselen başkent temsilcisi, tarihinde ilk kez Süper Lig ekibiyle karşılaşacak.

Cebeci İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.00'te başlayacak.

Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon itibarıyla profesyonel ligde mücadele etmeye başladıklarına dikkati çekti.

Aslan, Bursaspor karşısında fazla iddialarının bulunmadığını, sürprize imza atmaya çalışacaklarını söyledi.

Futbolculardan rahat olmalarını istediklerini aktaran Aslan, "Tarihimizde ilk kez Süper Lig takımıyla karşılaşacağız. Müsabakadan mağlup ayrılırsak kaybedeceğimiz bir şey yok. Kazanırsak, çok şey kazanırız. Bursaspor'u elersek mutlu oluruz." ifadelerini kullandı.

Başkent ekibinin teknik direktörü Mehmet Akbulut ise önceliklerinin lig olduğunu dile getirdi.

Akbulut, sakat futbolcuların fazlalığına işaret ederek, "Beş futbolcumuz sakat. Durumlarına bugün tekrar bakacağız. Her şeye rağmen elimizden geleni yapacağız. Bursaspor maçında bir sükse yapmak isteriz, ancak sakatlıklardan dolayı genç ağırlıklı kadroyla müsabakaya çıkacağız gibi. Eğer sakat futbolcularımızın durumunda olumlu gelişme oursa neden olmasın." değerlendirmesinde bulundu.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 9. hafta sonunda son sırada yer alan Yeni Altındağ Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk turda 1074 Çankırıspor, 2. turda Bartınspor, 3. turda da Hacettepe'yi eledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.