pendik escort bayan
ak

Yazar Ziya Karatekin, Başkentte Gençlerle Buluştu

16.11.2018 - 14:58, Güncelleme: 16.11.2018 - 14:58
 

Yazar Ziya Karatekin, Başkentte Gençlerle Buluştu

ANKARA (AA) - Yazar Ziya Karatekin, "Tarih İçinde Türk Şiiri-15 Temmuz Ordu Millet Destanı" konulu söyleşide, lise öğrencisi gençlerle bir araya geldi....

ANKARA (AA) - Yazar Ziya Karatekin, "Tarih İçinde Türk Şiiri-15 Temmuz Ordu Millet Destanı" konulu söyleşide, lise öğrencisi gençlerle bir araya geldi. Battalgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen, Ziya Karatekin'in "Tarih İçinde Türk Şiiri - 15 Temmuz Ordu Millet Destanı" üzerine söyleşisi, Mamak Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Konuşmasına son dönemde kaleme aldığı "Gül" isimli şiiriyle başlayan Karatekin, şiirin tanımına yönelik görüşlerini paylaştı. Soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşide Karatekin, Türk şiirinin tarihsel süreci hakkında bilgi verdi. Karatekin, öğrencilere "15 Temmuz Ordu Millet Destanı" isimli kitabı ve darbe girişiminin engellenmesinin önemine ilişkin de bilgi aktarımında bulundu. Etkinlikte okul müdürü Nihat Şimdi de bir konuşma yaptı.
ANKARA (AA) - Yazar Ziya Karatekin, "Tarih İçinde Türk Şiiri-15 Temmuz Ordu Millet Destanı" konulu söyleşide, lise öğrencisi gençlerle bir araya geldi....

ANKARA (AA) - Yazar Ziya Karatekin, "Tarih İçinde Türk Şiiri-15 Temmuz Ordu Millet Destanı" konulu söyleşide, lise öğrencisi gençlerle bir araya geldi.

Battalgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen, Ziya Karatekin'in "Tarih İçinde Türk Şiiri - 15 Temmuz Ordu Millet Destanı" üzerine söyleşisi, Mamak Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Konuşmasına son dönemde kaleme aldığı "Gül" isimli şiiriyle başlayan Karatekin, şiirin tanımına yönelik görüşlerini paylaştı.

Soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşide Karatekin, Türk şiirinin tarihsel süreci hakkında bilgi verdi. Karatekin, öğrencilere "15 Temmuz Ordu Millet Destanı" isimli kitabı ve darbe girişiminin engellenmesinin önemine ilişkin de bilgi aktarımında bulundu.

Etkinlikte okul müdürü Nihat Şimdi de bir konuşma yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.