pendik escort bayan
ak

Yaz Kur'an Kursuna Katılan Öğrencilere Tekne Gezisi

15.08.2018 - 21:33, Güncelleme: 15.08.2018 - 21:33
 

Yaz Kur'an Kursuna Katılan Öğrencilere Tekne Gezisi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesi Çayırhan Mahallesi'nde düzenlenen yaz Kur'an kursuna devam eden öğrenciler, tekne gezisiyle ödüllendirildi....

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesi Çayırhan Mahallesi'nde düzenlenen yaz Kur'an kursuna devam eden öğrenciler, tekne gezisiyle ödüllendirildi. Nallıhan Müftülüğünün öğrencilere yönelik başlattığı yaz Kur'an kursuna katılan öğrenciler, sosyal etkinlikler kapsamında, piknik yemeğinde bir araya geldi ve Nallıhan Belediyesinin Çayırhan Baraj Gölü'nde hizmet veren teknesiyle düzenlenen tura katıldı. Çayırhan Merkez Camisi din görevlileri eşliğinde tekne turu yapan çocuklar, kendilerine bu imkanı sağlayan Nallıhan Belediyesi'ne ve din görevlisi Nail Akkayaoğlu'na teşekkür etti. Akkayaoğlu da öğrencilere, sosyal etkinlikler kapsamında, hep birlikte piknikte bir araya geldiklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesi Çayırhan Mahallesi'nde düzenlenen yaz Kur'an kursuna devam eden öğrenciler, tekne gezisiyle ödüllendirildi....

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesi Çayırhan Mahallesi'nde düzenlenen yaz Kur'an kursuna devam eden öğrenciler, tekne gezisiyle ödüllendirildi.

Nallıhan Müftülüğünün öğrencilere yönelik başlattığı yaz Kur'an kursuna katılan öğrenciler, sosyal etkinlikler kapsamında, piknik yemeğinde bir araya geldi ve Nallıhan Belediyesinin Çayırhan Baraj Gölü'nde hizmet veren teknesiyle düzenlenen tura katıldı.

Çayırhan Merkez Camisi din görevlileri eşliğinde tekne turu yapan çocuklar, kendilerine bu imkanı sağlayan Nallıhan Belediyesi'ne ve din görevlisi Nail Akkayaoğlu'na teşekkür etti.

Akkayaoğlu da öğrencilere, sosyal etkinlikler kapsamında, hep birlikte piknikte bir araya geldiklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.