pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaz Kur'an Kurslarına Yoğun İlgi

13.06.2017 - 17:53, Güncelleme: 13.06.2017 - 17:53
 

Yaz Kur'an Kurslarına Yoğun İlgi

YOZGAT (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur'an kursları yoğun ilgi görüyor."Kur'an Ayında Kur'an'la Buluşalım" ana temasıyla...

YOZGAT (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur'an kursları yoğun ilgi görüyor."Kur'an Ayında Kur'an'la Buluşalım" ana temasıyla düzenlenen kurslara eğitim dün başladı. Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, gazetecilere yaptığı açıklamada, il genelinde yaklaşık bin 500 cami ve Kur'an kursunda bin 800 personel ile 40 bin öğrenciyle buluşmayı hedeflediklerini belirtti. Diyanet İşleri Başkanlığının yaz kurslarındaki hedef kitlelerinin 4 yaşından itibaren tüm vatandaşlar olduğunu dile getiren Sezik, şunları kaydetti:"4-18 yaş aralığının yoğunlaştığı yaz Kur'an kurslarında 2016 yılında ilimiz genelinde söz konusu yaş aralığının yüzde 40'na ulaşılmıştır. Çocuklarımızı yaz kurslarında buluşturalım halkımızdan da bu konuda çocukların elinden tutup yaz kurslarımızla tanıştırmalarını camimize getirmelerini kuran kurslarımıza getirmelerini bekliyoruz. Müftülük olarak tüm personelimiz ve mekanlarımızla hazırız."
YOZGAT (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur'an kursları yoğun ilgi görüyor."Kur'an Ayında Kur'an'la Buluşalım" ana temasıyla...

YOZGAT (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur'an kursları yoğun ilgi görüyor.

"Kur'an Ayında Kur'an'la Buluşalım" ana temasıyla düzenlenen kurslara eğitim dün başladı.

Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, gazetecilere yaptığı açıklamada, il genelinde yaklaşık bin 500 cami ve Kur'an kursunda bin 800 personel ile 40 bin öğrenciyle buluşmayı hedeflediklerini belirtti.

Diyanet İşleri Başkanlığının yaz kurslarındaki hedef kitlelerinin 4 yaşından itibaren tüm vatandaşlar olduğunu dile getiren Sezik, şunları kaydetti:

"4-18 yaş aralığının yoğunlaştığı yaz Kur'an kurslarında 2016 yılında ilimiz genelinde söz konusu yaş aralığının yüzde 40'na ulaşılmıştır. Çocuklarımızı yaz kurslarında buluşturalım halkımızdan da bu konuda çocukların elinden tutup yaz kurslarımızla tanıştırmalarını camimize getirmelerini kuran kurslarımıza getirmelerini bekliyoruz. Müftülük olarak tüm personelimiz ve mekanlarımızla hazırız."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.