pendik escort bayan
ak

Yaz Kıyafeti Uygulaması Başlıyor

11.05.2017 - 14:58, Güncelleme: 11.05.2017 - 14:58
 

Yaz Kıyafeti Uygulaması Başlıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların yaz kıyafeti uygulamasına geçeceği bildirdi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların yaz kıyafeti uygulamasına geçeceği bildirdi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, iklim şartlarının olumsuz etkilerini azaltmak ve görevin daha rahat yürütülmesini sağlamak amacıyla 15 Mayıs'tan itibaren yaz kıyafeti uygulamasına geçilecek.İlgili genelge uyarınca makam odalarına giriş ve çıkışlar dahil, erkek memurların ceket giyme ve kravat takma zorunluluğu bulunmayacak, bayan memurların sıfır kol hariç, kısa kollu sade giysiyle çalışmalarına izin verilecek. Yaz kıyafeti uygulaması 15 Eylül'de sona erecek.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların yaz kıyafeti uygulamasına geçeceği bildirdi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların yaz kıyafeti uygulamasına geçeceği bildirdi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, iklim şartlarının olumsuz etkilerini azaltmak ve görevin daha rahat yürütülmesini sağlamak amacıyla 15 Mayıs'tan itibaren yaz kıyafeti uygulamasına geçilecek.

İlgili genelge uyarınca makam odalarına giriş ve çıkışlar dahil, erkek memurların ceket giyme ve kravat takma zorunluluğu bulunmayacak, bayan memurların sıfır kol hariç, kısa kollu sade giysiyle çalışmalarına izin verilecek.

Yaz kıyafeti uygulaması 15 Eylül'de sona erecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.