pendik escort bayan
ak

Yavru Ebabil Kuşu Bulundu

29.06.2019 - 13:33, Güncelleme: 29.06.2019 - 13:33
 

Yavru Ebabil Kuşu Bulundu

KONYA (AA) - Beyşehir'de, yolda bulunan uçamayan yavru ebabil kuşu koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Beyşehir ilçe merkezinde esnaflık yapan Ayhan...

KONYA (AA) - Beyşehir'de, yolda bulunan uçamayan yavru ebabil kuşu koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Beyşehir ilçe merkezinde esnaflık yapan Ayhan Bülbül, yolda yürürken çırpınan bir kuş gördü. Uçamayan kuşu alarak evine götüren Bülbül, yaptığı araştırmada kuşun Kur'an'da Fil Suresi'nde geçen ve günümüzde nesli tükenmeye yüz tutan ebabil kuşu olduğunu öğrendi.Bülbül, evinde bir süre beslediği yavru kuşu uçamaması nedeniyle daha sonra Milli Parklar Beyşehir Şefliği'ne teslim etti.Koruma altına alınan kuşun uçmaya başlamasının ardından tekrar doğal yaşam alanına bırakılacağı öğrenildi.
KONYA (AA) - Beyşehir'de, yolda bulunan uçamayan yavru ebabil kuşu koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Beyşehir ilçe merkezinde esnaflık yapan Ayhan...

KONYA (AA) - Beyşehir'de, yolda bulunan uçamayan yavru ebabil kuşu koruma altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Beyşehir ilçe merkezinde esnaflık yapan Ayhan Bülbül, yolda yürürken çırpınan bir kuş gördü. Uçamayan kuşu alarak evine götüren Bülbül, yaptığı araştırmada kuşun Kur'an'da Fil Suresi'nde geçen ve günümüzde nesli tükenmeye yüz tutan ebabil kuşu olduğunu öğrendi.

Bülbül, evinde bir süre beslediği yavru kuşu uçamaması nedeniyle daha sonra Milli Parklar Beyşehir Şefliği'ne teslim etti.

Koruma altına alınan kuşun uçmaya başlamasının ardından tekrar doğal yaşam alanına bırakılacağı öğrenildi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.