pendik escort bayan
ak

Yatırımcılar İle İşletmeler Karaköy'ün Geleceği İçin Dernek Kurdu

04.02.2018 - 13:58, Güncelleme: 04.02.2018 - 13:58
 

Yatırımcılar İle İşletmeler Karaköy'ün Geleceği İçin Dernek Kurdu

Karaköy Derneği Başkanı ve Global Yatırım Holding Genel Sekreteri Özer: - "Karaköy’ün cazibesi son yıllarda hem İstanbullular hem de yerli ve yabancı turistler bakımından giderek artıyor. Bölgeye ilgi devam eden yatırımların tamamlanmasıyla zirve yapacak"

İSTANBUL (AA) - Turizm yatırımlarının tamamlanmasıyla İstanbul'un gece gündüz odak noktası haline gelecek olan Karaköy'de yatırımcılar ile işletmeler bir araya gelerek Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği'ni (Karaköy Derneği) kurdu.Karaköy Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, son yıllarda İstanbul'un cazibe merkezleri arasına giren ve devam eden turizm yatırımlarının tamamlanmasıyla kentin gece gündüz odak noktası haline gelecek olan Karaköy'de, yatırımcılar ile işletmelerin bir araya gelerek kuruluş çalışmalarını tamamladığı Karaköy Koruma ve Güzelleştirme Derneği faaliyete geçti.Karaköy Derneği'nin kurucu üyeleri arasında Salıpazarı Liman İşletmeciliği (Galataport), Karaköy Lokantası, Global Yatırım Holding, Ma'Na Restaurant, Seba İnşaat, Kılıç Ali Paşa Hamamı, Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları, Colonie Bistro&Bar, Rena İnşaat, Akkanat Holding yer aldı.- Üyeler arasında semt berberi de varKaraköy Derneği Başkanı ve Global Yatırım Holding Genel Sekreteri Gökhan Özer, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Karaköy'ün cazibesinin son yıllarda hem İstanbullular hem de yerli ve yabancı turistler bakımından giderek arttığına işaret ederek, bölgeye ilginin, devam eden yatırımların tamamlanmasıyla zirve yapacağını ifade etti.Karaköy'ü Karaköy yapan ruhun varlığını sürdürmesinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Özer, bu yüzden bölgenin sahiplenilmesi gerektiğini dile getirdi.Küçük işletmelerin de bölgeye zenginlik kattığına dikkati çeken Özer, "Bu nedenle semtin 40 yıllık Yıldırım Erkek Berberi de üyemiz oldu. Küçük işletmeler yok sayılarak Karaköy'ün ruhu sürdürülemez. O zaman Karaköy, Karaköy olmaz." görüşlerini aktardı. Özer, Karaköy'e yatırımcı ilgisinin devam edeceğini belirterek, derneğin aynı zamanda yeni gelecek ile mevcut yatırımcılar arasında bağ kuracak bir platform görevi göreceğini bildirdi.- "Yerel yönetimlerle temas noktası olacağız"Gökhan Özer, Karaköy Derneği'nin ilk genel kurulunu gelecek günlerde yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti: "Mevzuat açısından bir kısıt olmamakla birlikte, etki alanımızı Kemankeş Mahallesi ile sınırlamak istiyoruz. Yani, Galata Köprüsü ile Mimar Sinan Üniversitesi arasındaki sahil şeridi ile Necatibey Caddesi arasında kalan bölge asıl faaliyet alanımızı oluşturuyor. Küçük, büyük fark etmeden bölgedeki bütün işletmeler ve yatırımcılarla üye olmaları için görüşüyoruz."Özer, azınlık vakıflarının bölgede ciddi bir varlığı bulunduğunu, onları da aralarında görmeyi arzuladıklarını ifade etti.Seminerler, toplantılar ve festivaller düzenlemeyi hedeflediklerini anlatan Özen, "Yerel yönetimlerle temas noktası olacağız. Sorunların çözümü ve Karaköy'ün ruhunu koruyarak nasıl daha rahat bir nefes alan bir semt olabilmesi için ortak söylem geliştireceğiz." yorumunu yaptı.
Karaköy Derneği Başkanı ve Global Yatırım Holding Genel Sekreteri Özer: - "Karaköy’ün cazibesi son yıllarda hem İstanbullular hem de yerli ve yabancı turistler bakımından giderek artıyor. Bölgeye ilgi devam eden yatırımların tamamlanmasıyla zirve yapacak"

İSTANBUL (AA) - Turizm yatırımlarının tamamlanmasıyla İstanbul'un gece gündüz odak noktası haline gelecek olan Karaköy'de yatırımcılar ile işletmeler bir araya gelerek Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği'ni (Karaköy Derneği) kurdu.

Karaköy Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, son yıllarda İstanbul'un cazibe merkezleri arasına giren ve devam eden turizm yatırımlarının tamamlanmasıyla kentin gece gündüz odak noktası haline gelecek olan Karaköy'de, yatırımcılar ile işletmelerin bir araya gelerek kuruluş çalışmalarını tamamladığı Karaköy Koruma ve Güzelleştirme Derneği faaliyete geçti.

Karaköy Derneği'nin kurucu üyeleri arasında Salıpazarı Liman İşletmeciliği (Galataport), Karaköy Lokantası, Global Yatırım Holding, Ma'Na Restaurant, Seba İnşaat, Kılıç Ali Paşa Hamamı, Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları, Colonie Bistro&Bar, Rena İnşaat, Akkanat Holding yer aldı.


- Üyeler arasında semt berberi de var


Karaköy Derneği Başkanı ve Global Yatırım Holding Genel Sekreteri Gökhan Özer, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Karaköy'ün cazibesinin son yıllarda hem İstanbullular hem de yerli ve yabancı turistler bakımından giderek arttığına işaret ederek, bölgeye ilginin, devam eden yatırımların tamamlanmasıyla zirve yapacağını ifade etti.

Karaköy'ü Karaköy yapan ruhun varlığını sürdürmesinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Özer, bu yüzden bölgenin sahiplenilmesi gerektiğini dile getirdi.

Küçük işletmelerin de bölgeye zenginlik kattığına dikkati çeken Özer, "Bu nedenle semtin 40 yıllık Yıldırım Erkek Berberi de üyemiz oldu. Küçük işletmeler yok sayılarak Karaköy'ün ruhu sürdürülemez. O zaman Karaköy, Karaköy olmaz." görüşlerini aktardı.

Özer, Karaköy'e yatırımcı ilgisinin devam edeceğini belirterek, derneğin aynı zamanda yeni gelecek ile mevcut yatırımcılar arasında bağ kuracak bir platform görevi göreceğini bildirdi.


- "Yerel yönetimlerle temas noktası olacağız"


Gökhan Özer, Karaköy Derneği'nin ilk genel kurulunu gelecek günlerde yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Mevzuat açısından bir kısıt olmamakla birlikte, etki alanımızı Kemankeş Mahallesi ile sınırlamak istiyoruz. Yani, Galata Köprüsü ile Mimar Sinan Üniversitesi arasındaki sahil şeridi ile Necatibey Caddesi arasında kalan bölge asıl faaliyet alanımızı oluşturuyor. Küçük, büyük fark etmeden bölgedeki bütün işletmeler ve yatırımcılarla üye olmaları için görüşüyoruz."

Özer, azınlık vakıflarının bölgede ciddi bir varlığı bulunduğunu, onları da aralarında görmeyi arzuladıklarını ifade etti.

Seminerler, toplantılar ve festivaller düzenlemeyi hedeflediklerini anlatan Özen, "Yerel yönetimlerle temas noktası olacağız. Sorunların çözümü ve Karaköy'ün ruhunu koruyarak nasıl daha rahat bir nefes alan bir semt olabilmesi için ortak söylem geliştireceğiz." yorumunu yaptı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.