pendik escort bayan
ak

Yatabare, Atiker Konyaspor'da

09.01.2018 - 11:33, Güncelleme: 09.01.2018 - 11:33
 

Yatabare, Atiker Konyaspor'da

Yeşil-beyazlı ekip, Malili futbolcu Yatabare ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı

KONYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor'da forma giyen Malili futbolcu Mustapha Yatabare'yi kadrosuna kattı.Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, forvet oyuncusu Yatabare ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.Takımın devre arası kamp hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'daki otelde, asbaşkan Mehmet Günbaş ile bir araya gelen Mustapha Yatabare ile her konuda anlaşmaya varıldığı ifade edilen açıklamada, golcü oyuncunun kendisini Atiker Konyaspor'a bağlayan resmi sözleşmeye imza attığı bildirildi.
Yeşil-beyazlı ekip, Malili futbolcu Yatabare ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı

KONYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor'da forma giyen Malili futbolcu Mustapha Yatabare'yi kadrosuna kattı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, forvet oyuncusu Yatabare ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Takımın devre arası kamp hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'daki otelde, asbaşkan Mehmet Günbaş ile bir araya gelen Mustapha Yatabare ile her konuda anlaşmaya varıldığı ifade edilen açıklamada, golcü oyuncunun kendisini Atiker Konyaspor'a bağlayan resmi sözleşmeye imza attığı bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.