pendik escort bayan
ak

"Yaşlılarımızla El Ele, Daha Güzel Günlere" Projesi

25.02.2018 - 11:53, Güncelleme: 25.02.2018 - 11:53
 

"Yaşlılarımızla El Ele, Daha Güzel Günlere" Projesi

KONYA (AA) - Derbent Kaymakamlığı tarafından "Yaşlılarımızla el ele, daha güzel günlere" projesi kapsamında evde bakım hizmeti başlatıldı.Kaymakamlıktan...

KONYA (AA) - Derbent Kaymakamlığı tarafından "Yaşlılarımızla el ele, daha güzel günlere" projesi kapsamında evde bakım hizmeti başlatıldı.Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ilçe merkezi ve bağlı dış mahallelerde ikamet etmekte olup, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar için "Yaşlılarla el ele, daha güzel günlere" adlı sosyal hizmet projesinin başlatıldığı duyuruldu.Açıklamada, proje çerçevesinde, evinin temizliğini yapamayacak durumda olan yaşlı ve engellilerin evlerinin temizliğinin görevliler tarafından yapılmakta olduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:"İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sobalarının temizliği, çamaşırlarının yıkanması ve ütülenmesi, yemeklerinin yapılması, tırnaklarının bakımı gibi hizmetler de yine görevli personellerimiz tarafından itinayla yapılmaktadır. İlk etapta kendi öz bakım ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan 20 vatandaşımız için bu hizmet verilmektedir. Bakım hizmetleri verilen aileler için hazırlanan temizlik ve ihtiyaç paketleri kaymakamlığımız tarafından ilgililere teslim edilmekte ve ihtiyaç durumuna göre gıda, kömür, malzeme ve nakit gibi destekler de verilmektedir."
KONYA (AA) - Derbent Kaymakamlığı tarafından "Yaşlılarımızla el ele, daha güzel günlere" projesi kapsamında evde bakım hizmeti başlatıldı.Kaymakamlıktan...

KONYA (AA) - Derbent Kaymakamlığı tarafından "Yaşlılarımızla el ele, daha güzel günlere" projesi kapsamında evde bakım hizmeti başlatıldı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ilçe merkezi ve bağlı dış mahallelerde ikamet etmekte olup, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar için "Yaşlılarla el ele, daha güzel günlere" adlı sosyal hizmet projesinin başlatıldığı duyuruldu.

Açıklamada, proje çerçevesinde, evinin temizliğini yapamayacak durumda olan yaşlı ve engellilerin evlerinin temizliğinin görevliler tarafından yapılmakta olduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sobalarının temizliği, çamaşırlarının yıkanması ve ütülenmesi, yemeklerinin yapılması, tırnaklarının bakımı gibi hizmetler de yine görevli personellerimiz tarafından itinayla yapılmaktadır. İlk etapta kendi öz bakım ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan 20 vatandaşımız için bu hizmet verilmektedir. Bakım hizmetleri verilen aileler için hazırlanan temizlik ve ihtiyaç paketleri kaymakamlığımız tarafından ilgililere teslim edilmekte ve ihtiyaç durumuna göre gıda, kömür, malzeme ve nakit gibi destekler de verilmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.