pendik escort bayan
ak

Yaşlılar Haftası

24.03.2017 - 11:23, Güncelleme: 24.03.2017 - 11:23
 

Yaşlılar Haftası

KONYA (AA) - Konya’nın Kulu İlçesinde Yaşlı Yaşam Merkezinde Yaşlılar Haftası kutlandı. Kulu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlediği proğram...

KONYA (AA) - Konya’nın Kulu İlçesinde Yaşlı Yaşam Merkezinde Yaşlılar Haftası kutlandı. Kulu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlediği proğram saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Konuşma ve şiirlerin ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Folklor gösterilerinin ardından öğrenciler yaşlıların ellerini öperek, çeşitli hediyeler verdi.Programa katılan Belediye Başkanı Ahmet Yıldız proğramın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.Bir gün herkesin yaşlanacağını ifade eden Yıldız, "Yaşlılık yaşamımızın bir evresidir. Bizim emanetimiz olan yaşlılarımıza bakmak, yardımcıları olmak boynumuzun borcudur. Onların dualarını almak bizlerin en büyük ödülüdür." dedi.
KONYA (AA) - Konya’nın Kulu İlçesinde Yaşlı Yaşam Merkezinde Yaşlılar Haftası kutlandı. Kulu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlediği proğram...

KONYA (AA) - Konya’nın Kulu İlçesinde Yaşlı Yaşam Merkezinde Yaşlılar Haftası kutlandı.

Kulu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlediği proğram saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Konuşma ve şiirlerin ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Folklor gösterilerinin ardından öğrenciler yaşlıların ellerini öperek, çeşitli hediyeler verdi.

Programa katılan Belediye Başkanı Ahmet Yıldız proğramın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bir gün herkesin yaşlanacağını ifade eden Yıldız, "Yaşlılık yaşamımızın bir evresidir. Bizim emanetimiz olan yaşlılarımıza bakmak, yardımcıları olmak boynumuzun borcudur. Onların dualarını almak bizlerin en büyük ödülüdür." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.