pendik escort bayan
ak

Yaşlılar Haftası

22.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 22.03.2017 - 16:18
 

Yaşlılar Haftası

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesindeki 70 yaş üstü vatandaşlar, Akyurt Belediyesi tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya...

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesindeki 70 yaş üstü vatandaşlar, Akyurt Belediyesi tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.Bir düğün salondaki kahvaltı programına, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, eşi Şenay Ayantaş, başkan yardımcıları İlhan Şener ve Ayla Can, AK Parti ilçe Başkanı Kadir Gürbüz ve 70 yaş üstü vatandaşlar katıldı. Ayantaş, burada yaptığı konuşmada, "4 yıldır olduğu gibi sizleri burada bir araya getirdiğimiz için çok mutluyuz. Çoğunuz birbirinizi uzun zamandır görmüyorsunuz. Kahvaltı vesilesiyle bir araya gelerek hasret gideriyorsunuz. Yıllar çok hızlı geçiyor ve bizler bile orta yaş sınıfına girdik. İleride bizler de yaşlanacağız. Allah hepimize sizin gibi sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin. Davetimize gelerek bizleri sevindirdiniz. Ellerinizden öpüyorum." diye konuştu. Program hatıra fotoğrafı çektirilmesi ve çeşitli hediyelerin verilmesiyle son buldu.
ANKARA (AA) - Akyurt ilçesindeki 70 yaş üstü vatandaşlar, Akyurt Belediyesi tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya...

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesindeki 70 yaş üstü vatandaşlar, Akyurt Belediyesi tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Bir düğün salondaki kahvaltı programına, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, eşi Şenay Ayantaş, başkan yardımcıları İlhan Şener ve Ayla Can, AK Parti ilçe Başkanı Kadir Gürbüz ve 70 yaş üstü vatandaşlar katıldı.

Ayantaş, burada yaptığı konuşmada, "4 yıldır olduğu gibi sizleri burada bir araya getirdiğimiz için çok mutluyuz. Çoğunuz birbirinizi uzun zamandır görmüyorsunuz. Kahvaltı vesilesiyle bir araya gelerek hasret gideriyorsunuz. Yıllar çok hızlı geçiyor ve bizler bile orta yaş sınıfına girdik. İleride bizler de yaşlanacağız. Allah hepimize sizin gibi sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin. Davetimize gelerek bizleri sevindirdiniz. Ellerinizden öpüyorum." diye konuştu.

Program hatıra fotoğrafı çektirilmesi ve çeşitli hediyelerin verilmesiyle son buldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.