pendik escort bayan
ak

Yaşlı Çift, Termal Otelin Banyosunda Ölü Bulundu

29.09.2017 - 20:18, Güncelleme: 29.09.2017 - 20:18
 

Yaşlı Çift, Termal Otelin Banyosunda Ölü Bulundu

SİVAS (AA) - Sivas'ta yaşlı çift, gittikleri termal otelin banyosunda ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Mehmet ve Şerife Bingöl çifti, tatil için Sıcak...

SİVAS (AA) - Sivas'ta yaşlı çift, gittikleri termal otelin banyosunda ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Mehmet ve Şerife Bingöl çifti, tatil için Sıcak Çermik Kaplıcası yakınlarındaki bir termal otele gitti. Otelin banyo bölümüne giren 78 yaşındaki Mehmet Bingöl ile 84 yaşındaki Şerife Bingöl, uzun süre çıkmadı.Yaşlı çiftin banyo süresinin dolduğunu hatırlatmak için kapıya vuran otel görevlisi ses gelmeyince içeri girdi.Çifti hareketsiz yatarken bulan görevli, sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verdi.Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde çiftin öldüğü belirlendi.Mehmet ve Şerife Bingöl'ün cesetleri, otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morguna kaldırıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta yaşlı çift, gittikleri termal otelin banyosunda ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Mehmet ve Şerife Bingöl çifti, tatil için Sıcak...

SİVAS (AA) - Sivas'ta yaşlı çift, gittikleri termal otelin banyosunda ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Mehmet ve Şerife Bingöl çifti, tatil için Sıcak Çermik Kaplıcası yakınlarındaki bir termal otele gitti.

Otelin banyo bölümüne giren 78 yaşındaki Mehmet Bingöl ile 84 yaşındaki Şerife Bingöl, uzun süre çıkmadı.

Yaşlı çiftin banyo süresinin dolduğunu hatırlatmak için kapıya vuran otel görevlisi ses gelmeyince içeri girdi.

Çifti hareketsiz yatarken bulan görevli, sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde çiftin öldüğü belirlendi.

Mehmet ve Şerife Bingöl'ün cesetleri, otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.