pendik escort bayan
ak

Yarıyıl Tatiline Özel İndirimler Morhipo'da

Spor 16.01.2018 - 12:08, Güncelleme: 16.01.2018 - 12:08
 

Yarıyıl Tatiline Özel İndirimler Morhipo'da

Yarıyıl tatilinde çocuklarını ödüllendirmek isteyenlere özel hediye seçenekleri indirimli fiyatlarla Morhipo'da

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com, yarıyıl tatilinde çocuklarını ödüllendirmek isteyenlere yüzde 80'e varan indirimli fiyatlarla özel hediye seçenekleri sunuyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Morhipo.com, genç aktif spor ve çocuk kategorilerindeki sevilen markalarda yaptığı indirim kampanyalarıyla çocuklarını mutlu etmek isteyen ebeveynlere yüzde 80'e varan indirimli fiyatlarla yüzlerce karne hediyesi seçeneği sunuyor.Kar tatili yapmayı planlayan aileler, kayak için gerekli tüm ekipmanlara Morhipo.com’dan ulaşabiliyor. Tamamen su geçirmeyen ürünlerin ve kayak kıyafetlerinin kampanyalı fiyatlarla sunulacağı outdoor kategorisinde, ayakkabı ve montlar, tarzları kadar kullananları soğuğa karşı koruyan birçok farklı teknolojik özelliği ile de öne çıkıyor.
Yarıyıl tatilinde çocuklarını ödüllendirmek isteyenlere özel hediye seçenekleri indirimli fiyatlarla Morhipo'da

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com, yarıyıl tatilinde çocuklarını ödüllendirmek isteyenlere yüzde 80'e varan indirimli fiyatlarla özel hediye seçenekleri sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Morhipo.com, genç aktif spor ve çocuk kategorilerindeki sevilen markalarda yaptığı indirim kampanyalarıyla çocuklarını mutlu etmek isteyen ebeveynlere yüzde 80'e varan indirimli fiyatlarla yüzlerce karne hediyesi seçeneği sunuyor.

Kar tatili yapmayı planlayan aileler, kayak için gerekli tüm ekipmanlara Morhipo.com’dan ulaşabiliyor. Tamamen su geçirmeyen ürünlerin ve kayak kıyafetlerinin kampanyalı fiyatlarla sunulacağı outdoor kategorisinde, ayakkabı ve montlar, tarzları kadar kullananları soğuğa karşı koruyan birçok farklı teknolojik özelliği ile de öne çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.