pendik escort bayan
ak

Yaralı Tilki Yavrusu Tedaviye Alındı

28.05.2019 - 10:13, Güncelleme: 28.05.2019 - 10:13
 

Yaralı Tilki Yavrusu Tedaviye Alındı

KONYA (AA) - Konya'da yaralı halde bulunan tilki yavrusu tedavi altına alındı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü ekipleri,...

KONYA (AA) - Konya'da yaralı halde bulunan tilki yavrusu tedavi altına alındı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Meram İlçesi Dere Mahallesi'nde bir vatandaş tarafından yaralı halde bir tilki yavrusunun bulunduğunun bildirilmesi üzerine adrese gitti.Milli parklar ekipleri, vatandaşların şırınga yardımıyla beslemeye çalıştıkları yavru tilkiyi tedavisinin yapılmak üzere Karatay Hayvanat Bahçesi Veteriner Hekimliği'ne teslim etti.Yaralı tilkinin tedavisinin ardından tekrar doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.
KONYA (AA) - Konya'da yaralı halde bulunan tilki yavrusu tedavi altına alındı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü ekipleri,...

KONYA (AA) - Konya'da yaralı halde bulunan tilki yavrusu tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Meram İlçesi Dere Mahallesi'nde bir vatandaş tarafından yaralı halde bir tilki yavrusunun bulunduğunun bildirilmesi üzerine adrese gitti.

Milli parklar ekipleri, vatandaşların şırınga yardımıyla beslemeye çalıştıkları yavru tilkiyi tedavisinin yapılmak üzere Karatay Hayvanat Bahçesi Veteriner Hekimliği'ne teslim etti.

Yaralı tilkinin tedavisinin ardından tekrar doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.