pendik escort bayan
ak

Yaralı Kızıl Şahin Tedavi Edilecek

22.05.2019 - 12:18, Güncelleme: 22.05.2019 - 12:18
 

Yaralı Kızıl Şahin Tedavi Edilecek

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde okul bahçesinde bulunan yaralı şahin tedavi edilecek.Isparta Çevre Yolu üzerinde bulunan Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde okul bahçesinde bulunan yaralı şahin tedavi edilecek.Isparta Çevre Yolu üzerinde bulunan Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi görevlileri Abdurrahman Ersen ve Mehmet Usta, sabah geldiklerinde okulun bahçesinde yaralı bir Kızıl Şahin buldu.Ersen ve Usta, yaralı şahini Orman ve Su İşleri Bakanlığı 8. Bölge Müdürlüğü Beyşehir Milli Parklar Şefliği'ne teslim etti.Yetkililer yaralı hayvanın tedavisinin ardından tekrar doğal ortamına bırakılacağını ifade etti.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde okul bahçesinde bulunan yaralı şahin tedavi edilecek.Isparta Çevre Yolu üzerinde bulunan Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde okul bahçesinde bulunan yaralı şahin tedavi edilecek.

Isparta Çevre Yolu üzerinde bulunan Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi görevlileri Abdurrahman Ersen ve Mehmet Usta, sabah geldiklerinde okulun bahçesinde yaralı bir Kızıl Şahin buldu.

Ersen ve Usta, yaralı şahini Orman ve Su İşleri Bakanlığı 8. Bölge Müdürlüğü Beyşehir Milli Parklar Şefliği'ne teslim etti.

Yetkililer yaralı hayvanın tedavisinin ardından tekrar doğal ortamına bırakılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.