pendik escort bayan
ak

Yaralı Kızıl Şahin Koruma Altına Alındı

08.07.2017 - 18:58, Güncelleme: 08.07.2017 - 18:58
 

Yaralı Kızıl Şahin Koruma Altına Alındı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Lök köyünde bir vatandaş tarafından yaralı olarak bulunan kızıl şahin, tedavi edilmesi için Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Lök köyünde bir vatandaş tarafından yaralı olarak bulunan kızıl şahin, tedavi edilmesi için Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Lök köyünde Sasiz mevkisinde nohut ekili arazisini gezen Atila Ertuğrul (41) tarafından yaralı olarak bulunan kızıl şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Yozgat Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek koruma altına alındı.Ertuğrul, yaptığı açıklamada, tarlada ekili nohudu kontrol etmek için gittiğinde dere içinde kızıl şahini yaralı olarak bulduğunu belirtti.Ertuğrul, "Şahinin kanadı kırık olabilir uçamıyordu. Ben de yakalayıp Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğüne getirip görevlilere teslim ettim. Onlar da veteriner hekime götürüp tedavisini yaptıracak. Tedaviden sonra da tekrar doğal ortamına bırakılacak." diye konuştu.Yaralı şahini teslim alan görevli ise, şahinin tedavisinin yapıldıktan sonra tekrar doğal ortamına bırakılacağını söyledi.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Lök köyünde bir vatandaş tarafından yaralı olarak bulunan kızıl şahin, tedavi edilmesi için Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Lök köyünde bir vatandaş tarafından yaralı olarak bulunan kızıl şahin, tedavi edilmesi için Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Lök köyünde Sasiz mevkisinde nohut ekili arazisini gezen Atila Ertuğrul (41) tarafından yaralı olarak bulunan kızıl şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Yozgat Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek koruma altına alındı.

Ertuğrul, yaptığı açıklamada, tarlada ekili nohudu kontrol etmek için gittiğinde dere içinde kızıl şahini yaralı olarak bulduğunu belirtti.

Ertuğrul, "Şahinin kanadı kırık olabilir uçamıyordu. Ben de yakalayıp Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğüne getirip görevlilere teslim ettim. Onlar da veteriner hekime götürüp tedavisini yaptıracak. Tedaviden sonra da tekrar doğal ortamına bırakılacak." diye konuştu.

Yaralı şahini teslim alan görevli ise, şahinin tedavisinin yapıldıktan sonra tekrar doğal ortamına bırakılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.