pendik escort bayan
ak

Yaralı Güvercin Koruma Altına Alındı

12.07.2019 - 12:58, Güncelleme: 12.07.2019 - 12:58
 

Yaralı Güvercin Koruma Altına Alındı

KONYA (AA) - Konya'da yaralı olarak bulunan yaban güvercini koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü...

KONYA (AA) - Konya'da yaralı olarak bulunan yaban güvercini koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Karatay ilçesinde uçamayan bir yabani güvercinin olduğu bilgisi üzerine harekete geçti.Adrese giden milli parklar ekipleri, yaralı olduğu belirlene güvercini tedavisi yapılmak üzere Karatay Hayvanat Bahçesi Veteriner Hekimliği'ne teslim etti.Yaralı güvercinin tedavisi sonrasında tekrar doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.
KONYA (AA) - Konya'da yaralı olarak bulunan yaban güvercini koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü...

KONYA (AA) - Konya'da yaralı olarak bulunan yaban güvercini koruma altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Karatay ilçesinde uçamayan bir yabani güvercinin olduğu bilgisi üzerine harekete geçti.

Adrese giden milli parklar ekipleri, yaralı olduğu belirlene güvercini tedavisi yapılmak üzere Karatay Hayvanat Bahçesi Veteriner Hekimliği'ne teslim etti.

Yaralı güvercinin tedavisi sonrasında tekrar doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.