pendik escort bayan
ak

Yaralı Ebabil Kuşuna Dükkanında Bakıyor

11.07.2019 - 15:08, Güncelleme: 11.07.2019 - 15:08
 

Yaralı Ebabil Kuşuna Dükkanında Bakıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir fotoğrafçı, yaralı halde bulduğu ebabil kuşuna dükkanında bakıyor. İlçede fotoğrafçılık yapan Ahmet...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir fotoğrafçı, yaralı halde bulduğu ebabil kuşuna dükkanında bakıyor. İlçede fotoğrafçılık yapan Ahmet Alpayar, iş yerine gelirken yolda yaralı halde ebabil kuşu buldu. Alpayar, uçamayan kuşu bir kutu içerisine koyarak veterinere götürdü. Kanadından yaralanan kuşu tedavisinin ardından tamamen iyileşmesi için iş yerine götüren Alpayar, “Sabah iş yerime gelirken yerde uçamayan bir kuş gördüm. Veterinere götürdüğüm kuşun kanadının zedelendiğini bu nedenle uçamadığını öğrendim. Aldım iş yerime getirdim, yaklaşık 3 gündür iş yerimde şekerli su ve yiyebileceği yemlerle beslemeye çalışıyorum. Kanadı düzeldikten sonra da doğal ortamına bırakacağım." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir fotoğrafçı, yaralı halde bulduğu ebabil kuşuna dükkanında bakıyor. İlçede fotoğrafçılık yapan Ahmet...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir fotoğrafçı, yaralı halde bulduğu ebabil kuşuna dükkanında bakıyor.

İlçede fotoğrafçılık yapan Ahmet Alpayar, iş yerine gelirken yolda yaralı halde ebabil kuşu buldu. Alpayar, uçamayan kuşu bir kutu içerisine koyarak veterinere götürdü.

Kanadından yaralanan kuşu tedavisinin ardından tamamen iyileşmesi için iş yerine götüren Alpayar, “Sabah iş yerime gelirken yerde uçamayan bir kuş gördüm. Veterinere götürdüğüm kuşun kanadının zedelendiğini bu nedenle uçamadığını öğrendim. Aldım iş yerime getirdim, yaklaşık 3 gündür iş yerimde şekerli su ve yiyebileceği yemlerle beslemeye çalışıyorum. Kanadı düzeldikten sonra da doğal ortamına bırakacağım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.