pendik escort bayan
ak

Yaralı Baykuş Tedavi Edildi

27.10.2016 - 16:28, Güncelleme: 27.10.2016 - 16:28
 

Yaralı Baykuş Tedavi Edildi

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde vatandaşların iş yerinde bulduğu yaralı baykuş tedavi altına alındı.Alınan bilgiye göre, Saray Mahallesi'nde bir...

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde vatandaşların iş yerinde bulduğu yaralı baykuş tedavi altına alındı.Alınan bilgiye göre, Saray Mahallesi'nde bir fabrikanın çalışanları fabrikaya baykuşun girdiğini gördü. Baykuşun uçamadığını fark eden çalışanlar, durumu Belediyeye bildirdi.Fabrikaya gelen Belediye ekipleri baykuşu alarak Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürdü. Burada belediye veterinerinin yaptığı muayenede baykuşun kanadının incindiği ve bu nedenle uçamadığı belirlendi. Tedavi altına alınan baykuşun iyileşmesinin ardından doğaya bırakılacağı bildirildi.
ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde vatandaşların iş yerinde bulduğu yaralı baykuş tedavi altına alındı.Alınan bilgiye göre, Saray Mahallesi'nde bir...

ANKARA (AA) - Kahramankazan ilçesinde vatandaşların iş yerinde bulduğu yaralı baykuş tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Saray Mahallesi'nde bir fabrikanın çalışanları fabrikaya baykuşun girdiğini gördü. Baykuşun uçamadığını fark eden çalışanlar, durumu Belediyeye bildirdi.

Fabrikaya gelen Belediye ekipleri baykuşu alarak Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürdü. Burada belediye veterinerinin yaptığı muayenede baykuşun kanadının incindiği ve bu nedenle uçamadığı belirlendi.

Tedavi altına alınan baykuşun iyileşmesinin ardından doğaya bırakılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.