pendik escort bayan
ak

Yaralı Ata Acil Müdahale

19.01.2018 - 09:53, Güncelleme: 19.01.2018 - 09:53
 

Yaralı Ata Acil Müdahale

Mamak'ta ayağından yaralanan at, veterinerlerin acil müdahalesiyle sağlığına kavuştu

ANKARA (AA) - Başkentte ayağından yaralanan at, acil müdahalede bulunan veterinerlerce tedavi edildi. Mamak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe Veteriner Hizmetleri’ne gelen ihbar üzerine harekete geçen veterinerler, Mutlu Mahallesi'nde sağ ayağından yaralanmış ve yürüyemeyen bir ata müdahalede bulundu. Tedavisi yapılan at, sahibine teslim edildi. At sahibine, tedavi sürecinin takip edileceği bilgisi de verildi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediyenin veteriner hizmetleri biriminini, sokakta yaşayan tüm hayvanlar için hassasiyetle çalıştığını belirterek, "Veterinerler zor durumda kalan sahipli sahipsiz hayvanlar için var gücüyle çalışıyor. Can dostlarımızın daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için mücadele veriyorlar."
Mamak'ta ayağından yaralanan at, veterinerlerin acil müdahalesiyle sağlığına kavuştu

ANKARA (AA) - Başkentte ayağından yaralanan at, acil müdahalede bulunan veterinerlerce tedavi edildi.

Mamak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe Veteriner Hizmetleri’ne gelen ihbar üzerine harekete geçen veterinerler, Mutlu Mahallesi'nde sağ ayağından yaralanmış ve yürüyemeyen bir ata müdahalede bulundu. Tedavisi yapılan at, sahibine teslim edildi. At sahibine, tedavi sürecinin takip edileceği bilgisi de verildi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediyenin veteriner hizmetleri biriminini, sokakta yaşayan tüm hayvanlar için hassasiyetle çalıştığını belirterek, "Veterinerler zor durumda kalan sahipli sahipsiz hayvanlar için var gücüyle çalışıyor. Can dostlarımızın daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için mücadele veriyorlar."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.