pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaralı Askerden Acı Haber

23.07.2018 - 17:48, Güncelleme: 23.07.2018 - 17:48
 

Yaralı Askerden Acı Haber

Teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından yaralanan ve 10 Haziran'dan bu yana hastanede tedavi gören asker, şehit oldu

ANKARA (AA) - Hakkari'de 10 Haziran'da teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan asker, şehit düştü. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Hakkari'de 10 Haziran'da teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcıya basan asker yaralandı.Hastanede tedavi altına alınan asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri yer aldı.
Teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından yaralanan ve 10 Haziran'dan bu yana hastanede tedavi gören asker, şehit oldu

ANKARA (AA) - Hakkari'de 10 Haziran'da teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan asker, şehit düştü.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Hakkari'de 10 Haziran'da teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcıya basan asker yaralandı.

Hastanede tedavi altına alınan asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri yer aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.