pendik escort bayan
ak

Yapı Kredi'ye Mükemmeliyet Ödülü

Spor 23.10.2016 - 13:03, Güncelleme: 23.10.2016 - 13:03
 

Yapı Kredi'ye Mükemmeliyet Ödülü

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, insan sermayesi yönetiminde lider şirketleri değerlendiren ve bu alanda dünyanın en saygın ödüllerinden...

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, insan sermayesi yönetiminde lider şirketleri değerlendiren ve bu alanda dünyanın en saygın ödüllerinden biri olan Brandon Hall Group Excellence in Learning Awards'ta (Eğitimde Mükemmeliyet Ödülleri) bronz ödülün sahibi oldu.Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi ile eğitimde mükemmeliyet bronz ödülüne layık görüldü. Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi İnsan Kaynakları ve Organizasyon Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen Uçar, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'nin, şirketin insan kaynağına yatırım yapma ve onu sürekli geliştirme ilkesinin başarılı bir sonucu olduğunu belirtti.Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'nin, Yapı Kredi'nin bankacılık alanındaki gelenek ve kültürünü, yeni gelişmeler ve uygulamalarla birleştiren bir yapıda olduğuna dikkati çeken Uçar, şunları kaydetti:"Dünyaca ünlü birçok firmanın katıldığı ve alanında çok değerli kişilerden oluşan bir jürinin değerlendirdiği bu organizasyon tarafından ödüle layık görülmemiz ise bizler için gurur verici. 'Eğitim Stratejisi Oluşturmada En İyi Gelişme' kategorisinde katıldığımız Brandon Hall Group Mükemmeliyet Ödülleri’nde pek çok kriter aranıyor. Biz de ihtiyaca uygunluk, program tasarımı, fonksiyonellik, inovasyon ve iş sonuçlarına katkı kriterlerinden geçerek bu ödüle layık görüldük. Ayrıca kazandığımız bu ödülde, kurum içerisinde teknolojiyi en iyi şekilde kullanmamızın da payı oldukça fazla. Dünya trendlerine paralel, bankacılık sektöründeki dijital dönüşümü öngörerek eğitimlerimizde güçlü teknolojik altyapımızı kullanarak, kazandığımız bu ödülle en iyi insan kaynağını yetiştiren lider gelişim merkezi olma vizyonumuzu desteklemiş olduk. Bu vizyonla daha büyük hedeflere odaklanarak, pek çok başarıya imza atacağımıza inanıyoruz."
İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, insan sermayesi yönetiminde lider şirketleri değerlendiren ve bu alanda dünyanın en saygın ödüllerinden...

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, insan sermayesi yönetiminde lider şirketleri değerlendiren ve bu alanda dünyanın en saygın ödüllerinden biri olan Brandon Hall Group Excellence in Learning Awards'ta (Eğitimde Mükemmeliyet Ödülleri) bronz ödülün sahibi oldu.

Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi ile eğitimde mükemmeliyet bronz ödülüne layık görüldü. Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi İnsan Kaynakları ve Organizasyon Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen Uçar, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'nin, şirketin insan kaynağına yatırım yapma ve onu sürekli geliştirme ilkesinin başarılı bir sonucu olduğunu belirtti.

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'nin, Yapı Kredi'nin bankacılık alanındaki gelenek ve kültürünü, yeni gelişmeler ve uygulamalarla birleştiren bir yapıda olduğuna dikkati çeken Uçar, şunları kaydetti:

"Dünyaca ünlü birçok firmanın katıldığı ve alanında çok değerli kişilerden oluşan bir jürinin değerlendirdiği bu organizasyon tarafından ödüle layık görülmemiz ise bizler için gurur verici. 'Eğitim Stratejisi Oluşturmada En İyi Gelişme' kategorisinde katıldığımız Brandon Hall Group Mükemmeliyet Ödülleri’nde pek çok kriter aranıyor. Biz de ihtiyaca uygunluk, program tasarımı, fonksiyonellik, inovasyon ve iş sonuçlarına katkı kriterlerinden geçerek bu ödüle layık görüldük.

Ayrıca kazandığımız bu ödülde, kurum içerisinde teknolojiyi en iyi şekilde kullanmamızın da payı oldukça fazla. Dünya trendlerine paralel, bankacılık sektöründeki dijital dönüşümü öngörerek eğitimlerimizde güçlü teknolojik altyapımızı kullanarak, kazandığımız bu ödülle en iyi insan kaynağını yetiştiren lider gelişim merkezi olma vizyonumuzu desteklemiş olduk. Bu vizyonla daha büyük hedeflere odaklanarak, pek çok başarıya imza atacağımıza inanıyoruz."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.