pendik escort bayan
ak

Yapı Kredi Enerji Tasarrufu Finansmanında "En İyi" Seçildi

Spor 28.05.2017 - 11:13, Güncelleme: 28.05.2017 - 11:13
 

Yapı Kredi Enerji Tasarrufu Finansmanında "En İyi" Seçildi

Bağımsız medya kuruluşu cfi.co, Yapı Kredi Leasing'i "Enerji Tasarrufuna Yönelik Finansmanda Türkiye'nin En İyisi" seçti

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Leasing, bağımsız medya kuruluşu cfi.co tarafından "Enerji Tasarrufuna Yönelik Finansmanda Türkiye'nin En İyisi" seçildi.Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bağımsız medya kuruluşu cfi.co, Yapı Kredi Leasing'i "Enerji Tasarrufuna Yönelik Finansmanda Türkiye'nin En İyisi" seçti. Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, Yapı Kredi Leasing'in 2016 yıl sonunda 9 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştığını hatırlatarak, üretim ve iş makinesinin yanı sıra özellikle son yıllarda sürdürülebilir enerji sektörüne odaklandıklarını belirtti.Son yıllarda gerçekleştirilen teşviklerle yenilenebilir enerji leasingine karşı bir ilginin olduğunu bildiren Torun, şunları kaydetti:"Enerji tasarrufuna yönelik bugüne kadar 250 milyon dolarlık işlem gerçekleştirdik. Bu alanda sektörün en fazla işlem yapan şirketi ünvanına sahibiz. Yenilenebilir enerjilerden de özellikle güneş enerji projelerine önem veriyoruz. 2016 yıl sonunda lisanssız güneş enerjilerinde toplam kurulu güç 819 MW olarak gerçekleşti. Yapı Kredi Leasing olarak güneş enerjilerinde kurulu ve kurulum aşamasına gelen 105 MW işlem gerçekleştirerek, leasing sektöründeki öncü rolümüzü devam ettiriyoruz. Ekonomik büyümeye katkı, şeffaflık, finansal performans, müşteri memnuniyeti gibi pek çok kritere göre firmaları değerlendirerek ödüllendiren cfi.co tarafından bu ödüle layık görülmek, doğru yolda ilerlediğimizi bizlere bir kez daha göstermiş oldu. Önümüzdeki süreçte de güneş ve rüzgar enerjisi başta olmak üzere sürdürülebilir enerji projelerine destek olacağız."
Bağımsız medya kuruluşu cfi.co, Yapı Kredi Leasing'i "Enerji Tasarrufuna Yönelik Finansmanda Türkiye'nin En İyisi" seçti

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Leasing, bağımsız medya kuruluşu cfi.co tarafından "Enerji Tasarrufuna Yönelik Finansmanda Türkiye'nin En İyisi" seçildi.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bağımsız medya kuruluşu cfi.co, Yapı Kredi Leasing'i "Enerji Tasarrufuna Yönelik Finansmanda Türkiye'nin En İyisi" seçti. Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, Yapı Kredi Leasing'in 2016 yıl sonunda 9 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştığını hatırlatarak, üretim ve iş makinesinin yanı sıra özellikle son yıllarda sürdürülebilir enerji sektörüne odaklandıklarını belirtti.

Son yıllarda gerçekleştirilen teşviklerle yenilenebilir enerji leasingine karşı bir ilginin olduğunu bildiren Torun, şunları kaydetti:

"Enerji tasarrufuna yönelik bugüne kadar 250 milyon dolarlık işlem gerçekleştirdik. Bu alanda sektörün en fazla işlem yapan şirketi ünvanına sahibiz. Yenilenebilir enerjilerden de özellikle güneş enerji projelerine önem veriyoruz. 2016 yıl sonunda lisanssız güneş enerjilerinde toplam kurulu güç 819 MW olarak gerçekleşti. Yapı Kredi Leasing olarak güneş enerjilerinde kurulu ve kurulum aşamasına gelen 105 MW işlem gerçekleştirerek, leasing sektöründeki öncü rolümüzü devam ettiriyoruz. Ekonomik büyümeye katkı, şeffaflık, finansal performans, müşteri memnuniyeti gibi pek çok kritere göre firmaları değerlendirerek ödüllendiren cfi.co tarafından bu ödüle layık görülmek, doğru yolda ilerlediğimizi bizlere bir kez daha göstermiş oldu. Önümüzdeki süreçte de güneş ve rüzgar enerjisi başta olmak üzere sürdürülebilir enerji projelerine destek olacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.