pendik escort bayan
ak

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'ne Globalccu'da Ödül

Spor 30.05.2017 - 11:08, Güncelleme: 30.05.2017 - 11:08
 

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'ne Globalccu'da Ödül

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, GlobalCCU Ödüllerinde "İnsani ve Dijital Yaklaşımı Bütünleştiren En İyi Kurumsal Üniversite" kategorisinde Bronz Ödül aldı

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi'nin, bankacılık sektörünün en iyi insan kaynağını yetiştirme vizyonuyla kurduğu Yapı Kredi Bankacılık Akademisi (YKBA), dünyanın en iyi 3. kurumsal üniversitesi seçildi.Banka açıklamasına göre, YKBA, Küresel Kurumsal Üniversiteler Konseyi (GlobalCCU) Ödüllerinde "İnsani ve Dijital Yaklaşımı Bütünleştiren En İyi Kurumsal Üniversite" kategorisinde Bronz Ödülün sahibi oldu.YKBA, tüm dünyada faaliyet gösteren kurumsal üniversiteleri değerlendirerek en iyiyi seçen GlobalCCU 2017 kapsamında Türk bankacılık sektöründen ödüle layık görülen tek Akademi oldu.Yapı Kredi'nin dijital dünya ve eğitim uygulamalarını birleştirdiği karma eğitimleri, canlı yayınları ve uzaktan öğrenme platformu gibi yenilikçi dijital eğitim uygulamaları ile layık görüldüğü ödüller, GlobalCCU Awards 2017 kapsamında Paris'te düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi.- "Çalışanlarımıza kısa sürede, online çözümler sunuyoruz"Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen Uçar, 2008 yılında kurulan YKBA'nın, bugüne kadar hem iç hem dış eğitimlerle yaklaşık 34 bin kişiye 7 milyon saat eğitim verdiğini dile getirdi.Yapı Kredi olarak, hızla değişen iş dünyasında stabil bir yapıdan uzaklaşıp değişime çok çabuk adapte olan şirketlerin ön planda olacağı gerçeğiyle hareket ettiklerini belirten Uçar, şu değerlendirmede bulundu:"YKBA, dijital dönüşüm doğrultusunda kurulduğu günden bu yana kendisini sürekli yeniliyor. Uzaktan eğitimin yanı sıra yeni uygulamalar ve sistemler YKBA'ya adapte ediliyor. Eğitimlerimiz mobil cihazlardan da takip edilebilir hale getirildi. Akademi içerisinde sunum yapan kişinin görüntü, ses ve bilgisayarındaki uygulamaların katılımcılara eş zamanlı olarak ulaştırılması esasına dayanan senkron sanal sınıf uygulamalarıyla Türkiye'nin her noktasındaki Yapı Kredi çalışanlarına kısa sürede, online çözümler sunuyoruz.Bu sistem ile şimdiye kadar 216 bin katılımcıya ulaşıldı. 'ykakademi.com.tr' yanı sıra intranette yer alan Akademi Portalı ve YKBA Mobil uygulamasıyla çalışanlarımızın YKBA ile ilgili her türlü bilgiye daha kolay ulaşmaları ve Akademi etkinliklerini daha kolay takip edebilmelerini sağlıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızla uluslararası saygın kuruluşlar tarafından takdir ediliyor olmamız bizlere gurur veriyor."
Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, GlobalCCU Ödüllerinde "İnsani ve Dijital Yaklaşımı Bütünleştiren En İyi Kurumsal Üniversite" kategorisinde Bronz Ödül aldı

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi'nin, bankacılık sektörünün en iyi insan kaynağını yetiştirme vizyonuyla kurduğu Yapı Kredi Bankacılık Akademisi (YKBA), dünyanın en iyi 3. kurumsal üniversitesi seçildi.

Banka açıklamasına göre, YKBA, Küresel Kurumsal Üniversiteler Konseyi (GlobalCCU) Ödüllerinde "İnsani ve Dijital Yaklaşımı Bütünleştiren En İyi Kurumsal Üniversite" kategorisinde Bronz Ödülün sahibi oldu.

YKBA, tüm dünyada faaliyet gösteren kurumsal üniversiteleri değerlendirerek en iyiyi seçen GlobalCCU 2017 kapsamında Türk bankacılık sektöründen ödüle layık görülen tek Akademi oldu.

Yapı Kredi'nin dijital dünya ve eğitim uygulamalarını birleştirdiği karma eğitimleri, canlı yayınları ve uzaktan öğrenme platformu gibi yenilikçi dijital eğitim uygulamaları ile layık görüldüğü ödüller, GlobalCCU Awards 2017 kapsamında Paris'te düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi.


- "Çalışanlarımıza kısa sürede, online çözümler sunuyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen Uçar, 2008 yılında kurulan YKBA'nın, bugüne kadar hem iç hem dış eğitimlerle yaklaşık 34 bin kişiye 7 milyon saat eğitim verdiğini dile getirdi.

Yapı Kredi olarak, hızla değişen iş dünyasında stabil bir yapıdan uzaklaşıp değişime çok çabuk adapte olan şirketlerin ön planda olacağı gerçeğiyle hareket ettiklerini belirten Uçar, şu değerlendirmede bulundu:

"YKBA, dijital dönüşüm doğrultusunda kurulduğu günden bu yana kendisini sürekli yeniliyor. Uzaktan eğitimin yanı sıra yeni uygulamalar ve sistemler YKBA'ya adapte ediliyor. Eğitimlerimiz mobil cihazlardan da takip edilebilir hale getirildi. Akademi içerisinde sunum yapan kişinin görüntü, ses ve bilgisayarındaki uygulamaların katılımcılara eş zamanlı olarak ulaştırılması esasına dayanan senkron sanal sınıf uygulamalarıyla Türkiye'nin her noktasındaki Yapı Kredi çalışanlarına kısa sürede, online çözümler sunuyoruz.

Bu sistem ile şimdiye kadar 216 bin katılımcıya ulaşıldı. 'ykakademi.com.tr' yanı sıra intranette yer alan Akademi Portalı ve YKBA Mobil uygulamasıyla çalışanlarımızın YKBA ile ilgili her türlü bilgiye daha kolay ulaşmaları ve Akademi etkinliklerini daha kolay takip edebilmelerini sağlıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızla uluslararası saygın kuruluşlar tarafından takdir ediliyor olmamız bizlere gurur veriyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.