pendik escort bayan
ak

Yapı Kredi "Avrupa'nın En İnovatif Dijital Bankası" Seçildi

Spor 24.07.2017 - 14:53, Güncelleme: 24.07.2017 - 14:53
 

Yapı Kredi "Avrupa'nın En İnovatif Dijital Bankası" Seçildi

Banka, Global Finance Ödülleri 2017'de "Avrupa'nın En İnovatif Dijital Bankası", "Avrupa'nın En İyi Entegre Kurumsal Bankası", "Avrupa'nın En İyi Kurumsal Site Tasarımı", "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ve "Türkiye'nin En İyi Kurumsal Dijital Bankası

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, Global Finance Ödülleri 2017'de 5 büyük ödüle birden layık görüldü.Bankadan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi, Global Finance Ödülleri 2017'de "Avrupa'nın En İnovatif Dijital Bankası", "Avrupa'nın En İyi Entegre Kurumsal Bankası", "Avrupa'nın En İyi Kurumsal Site Tasarımı", "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ve "Türkiye'nin En İyi Kurumsal Dijital Bankası" seçildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Faik Açıkalın, dünyanın en saygın yayınlarından Global Finance tarafından 5 büyük ödüle layık görülmekten büyük gurur duyduklarını kaydetti.Türkiye'nin dijital bankası olarak, Avrupa'da da başarılarının teyit edilmesinin hem kendileri hem de ülke için büyük bir gurur kaynağı olduğunu aktaran Açıkalın, bankacılıkta yeni bir devrim başlattıklarını, dijitalleşmenin öncüsü olarak gelecek dönemde de sektöre ilkler kazandırmaya ve müşterilerine hayatı kolaylaştıran teknolojiler sunmaya devam edeceklerini bildirdi.Açıkalın, "Çalışmalarımızla dünyaya örnek, ülkemize de gurur kaynağı olmayı sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.- "Yatırımların yüzde 70'i teknolojiye yapılıyor"Açıkalın, Yapı Kredi olarak toplam yatırımlar içinde teknolojinin payını sürekli artırdıklarını kaydederek, şu bilgileri verdi:"Devrim niteliğindeki yeni ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimize benzersiz bir bankacılık deneyimi yaşatıyoruz. Son beş yılda teknoloji yatırımlarının toplam yatırımlarımız içerisindeki payı yüzde 71 seviyesine çıktı. Tüm bu yatırımlarımız neticesinde de dijital bankacılıkta müşteri tabanımızı ve dijital içerisinde mobil müşteri penetrasyon oranımızı ciddi oranda artırmış durumdayız. Dijital bankacılık müşterilerimiz son bir yılda yüzde 34, mobil bankacılık müşterilerimiz ise yüzde 60 oranında büyüdü. Ayrıca mobil bankacılık kullanım oranımız Haziran 2017 itibarıyla yüzde 80'e ulaştı. Yani, her 5 dijital müşterimizden 4'ü mobil bankacılık müşterisi haline geldi. Nakit dışı işlemlerde ise dijital bankacılık kanallarımızın kullanım oranı Haziran 2017 itibarıyla yüzde 94'e ulaştı."
Banka, Global Finance Ödülleri 2017'de "Avrupa'nın En İnovatif Dijital Bankası", "Avrupa'nın En İyi Entegre Kurumsal Bankası", "Avrupa'nın En İyi Kurumsal Site Tasarımı", "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ve "Türkiye'nin En İyi Kurumsal Dijital Bankası

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi, Global Finance Ödülleri 2017'de 5 büyük ödüle birden layık görüldü.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi, Global Finance Ödülleri 2017'de "Avrupa'nın En İnovatif Dijital Bankası", "Avrupa'nın En İyi Entegre Kurumsal Bankası", "Avrupa'nın En İyi Kurumsal Site Tasarımı", "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ve "Türkiye'nin En İyi Kurumsal Dijital Bankası" seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Faik Açıkalın, dünyanın en saygın yayınlarından Global Finance tarafından 5 büyük ödüle layık görülmekten büyük gurur duyduklarını kaydetti.

Türkiye'nin dijital bankası olarak, Avrupa'da da başarılarının teyit edilmesinin hem kendileri hem de ülke için büyük bir gurur kaynağı olduğunu aktaran Açıkalın, bankacılıkta yeni bir devrim başlattıklarını, dijitalleşmenin öncüsü olarak gelecek dönemde de sektöre ilkler kazandırmaya ve müşterilerine hayatı kolaylaştıran teknolojiler sunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Açıkalın, "Çalışmalarımızla dünyaya örnek, ülkemize de gurur kaynağı olmayı sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.


- "Yatırımların yüzde 70'i teknolojiye yapılıyor"


Açıkalın, Yapı Kredi olarak toplam yatırımlar içinde teknolojinin payını sürekli artırdıklarını kaydederek, şu bilgileri verdi:

"Devrim niteliğindeki yeni ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimize benzersiz bir bankacılık deneyimi yaşatıyoruz. Son beş yılda teknoloji yatırımlarının toplam yatırımlarımız içerisindeki payı yüzde 71 seviyesine çıktı. Tüm bu yatırımlarımız neticesinde de dijital bankacılıkta müşteri tabanımızı ve dijital içerisinde mobil müşteri penetrasyon oranımızı ciddi oranda artırmış durumdayız. Dijital bankacılık müşterilerimiz son bir yılda yüzde 34, mobil bankacılık müşterilerimiz ise yüzde 60 oranında büyüdü.

Ayrıca mobil bankacılık kullanım oranımız Haziran 2017 itibarıyla yüzde 80'e ulaştı. Yani, her 5 dijital müşterimizden 4'ü mobil bankacılık müşterisi haline geldi. Nakit dışı işlemlerde ise dijital bankacılık kanallarımızın kullanım oranı Haziran 2017 itibarıyla yüzde 94'e ulaştı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.