pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yangında Ölen iki Kişi Toprağa verildi

Siyaset 02.12.2013 - 19:05, Güncelleme: 02.12.2013 - 19:05
 

Yangında Ölen iki Kişi Toprağa verildi

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde üç katlı binanın çatı katında çıkan yangının ardından evde cesetleri bulunan Sivas Nufusuna kayıtlı 2 kişinin cesetleri bulundu.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir ev çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelirken, evde Sivas nufusuna kayıtlı iki kişinin cesedi bulundu.  Kocaeli'nin Körfez ilçesi Kirazlıyalı Sahil Mahallesi'nde deniz kenarındaki Ömer A.'ya ait evde, Gültekin Ç.'nin kiracı olarak ikamet ettiği ve evde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktığı belirtildi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Polis ve itfaiye ekiplerinin evde yaptığı incelemelerde, iki erkek cesediyle karşılaşıldı. Yanarak tanınmaz hale gelen cesetler otopsi yapılmak üzeri Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Yapılan kimlik tespiti sonucu cesetlerin Bülent S (49) ve Hakan T'a ait olduğu belirlendi. İddiaya göre, evde kiracı olarak oturan Gültekin Ç.'nin il dışına giderek evin anahtarını arkadaşlarına verdiği, Bülent S ve Hakan T'ın da ismi öğrenilemeyen arkadaşıyla birlikte eve gelerek alkol aldığı ve daha sonra diğer iki arkadaşın evden gittiği belirtildi. Evde kalan Bülent S ve Hakan T'ın ısınmak için yaktıkları elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu yangının çıktığı öne sürüldü. Cenazeler Sivas'ta toprağa verildi.. sivas haber
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde üç katlı binanın çatı katında çıkan yangının ardından evde cesetleri bulunan Sivas Nufusuna kayıtlı 2 kişinin cesetleri bulundu.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir ev çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelirken, evde Sivas nufusuna kayıtlı iki kişinin cesedi bulundu. 

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Kirazlıyalı Sahil Mahallesi'nde deniz kenarındaki Ömer A.'ya ait evde, Gültekin Ç.'nin kiracı olarak ikamet ettiği ve evde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktığı belirtildi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Polis ve itfaiye ekiplerinin evde yaptığı incelemelerde, iki erkek cesediyle karşılaşıldı. Yanarak tanınmaz hale gelen cesetler otopsi yapılmak üzeri Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.


Yapılan kimlik tespiti sonucu cesetlerin Bülent S (49) ve Hakan T'a ait olduğu belirlendi. İddiaya göre, evde kiracı olarak oturan Gültekin Ç.'nin il dışına giderek evin anahtarını arkadaşlarına verdiği, Bülent S ve Hakan T'ın da ismi öğrenilemeyen arkadaşıyla birlikte eve gelerek alkol aldığı ve daha sonra diğer iki arkadaşın evden gittiği belirtildi. Evde kalan Bülent S ve Hakan T'ın ısınmak için yaktıkları elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu yangının çıktığı öne sürüldü. Cenazeler Sivas'ta toprağa verildi.. sivas haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.