pendik escort bayan
ak

Yalıhüyük'te Parke Döşeme Çalışmaları

24.05.2018 - 16:28, Güncelleme: 24.05.2018 - 16:28
 

Yalıhüyük'te Parke Döşeme Çalışmaları

KONYA (AA) - Konya'nın Yalıhüyük ilçesinde belediyece yol açma ve tahribata uğrayan yollarda parke döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.Yalıhüyük...

KONYA (AA) - Konya'nın Yalıhüyük ilçesinde belediyece yol açma ve tahribata uğrayan yollarda parke döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.Yalıhüyük ilçesi Yukarı Mahalle'de yol açma ve tahribata uğrayan yollarda parke döşeme çalışmalarına devam ediliyor.Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, göreve geldikleri günden bu yana Yalıhüyük merkez mahalleleri başta olmak üzere Arasöğüt ve Saray Mahallesi'nde toplam 30 bin metrekare kilitli taş ve bordür çalışması yaptıklarını belirterek, "Girmediğimiz, hizmet götürmediğimiz mahalle yok. Bu yıl içinde 20 bin metrekare kilitli taş ve bordür taşını mahalle yollarımızla buluşturacağız. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." dedi.
KONYA (AA) - Konya'nın Yalıhüyük ilçesinde belediyece yol açma ve tahribata uğrayan yollarda parke döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.Yalıhüyük...

KONYA (AA) - Konya'nın Yalıhüyük ilçesinde belediyece yol açma ve tahribata uğrayan yollarda parke döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Yalıhüyük ilçesi Yukarı Mahalle'de yol açma ve tahribata uğrayan yollarda parke döşeme çalışmalarına devam ediliyor.

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, göreve geldikleri günden bu yana Yalıhüyük merkez mahalleleri başta olmak üzere Arasöğüt ve Saray Mahallesi'nde toplam 30 bin metrekare kilitli taş ve bordür çalışması yaptıklarını belirterek, "Girmediğimiz, hizmet götürmediğimiz mahalle yok. Bu yıl içinde 20 bin metrekare kilitli taş ve bordür taşını mahalle yollarımızla buluşturacağız. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.