pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yalıhüyük'de Yaya Bilincinin Oluşturulması Projesi

06.02.2019 - 13:33, Güncelleme: 06.02.2019 - 13:33
 

Yalıhüyük'de Yaya Bilincinin Oluşturulması Projesi

KONYA (AA) - Yalıhüyük Ortaokuluna gelen Jandarma ve Polis trafik ekipleri önce öğrencilere, daha sonra ilçe merkezinde bulunan kıraathanelere giderek vatandaşlara...

KONYA (AA) - Yalıhüyük Ortaokuluna gelen Jandarma ve Polis trafik ekipleri önce öğrencilere, daha sonra ilçe merkezinde bulunan kıraathanelere giderek vatandaşlara trafikte yaya bilincinin oluşturmak için broşür dağıttı.Görevli Polis Memuru Mehmet Güntemur, "Zaten trafik kanununda, yaya geçitlerine yaya adım attığı anda araçlar durmak zorunda, buradan bütün şoförlerimizden rica ediyorum yayalara öncelik tanıyın. Herkese kazasız güzel günler diliyorum." dedi. Trafikte yaya bilincinin oluşturulması projesine İlçe Jandarma Komutanı Hakan Doğan, İlçe Emniyet Amiri Ömer Sevsarı, İlçe Yazı işleri Müdürü Ahmet İhsan Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Balaban da katıldı.
KONYA (AA) - Yalıhüyük Ortaokuluna gelen Jandarma ve Polis trafik ekipleri önce öğrencilere, daha sonra ilçe merkezinde bulunan kıraathanelere giderek vatandaşlara...

KONYA (AA) - Yalıhüyük Ortaokuluna gelen Jandarma ve Polis trafik ekipleri önce öğrencilere, daha sonra ilçe merkezinde bulunan kıraathanelere giderek vatandaşlara trafikte yaya bilincinin oluşturmak için broşür dağıttı.

Görevli Polis Memuru Mehmet Güntemur, "Zaten trafik kanununda, yaya geçitlerine yaya adım attığı anda araçlar durmak zorunda, buradan bütün şoförlerimizden rica ediyorum yayalara öncelik tanıyın. Herkese kazasız güzel günler diliyorum." dedi.

Trafikte yaya bilincinin oluşturulması projesine İlçe Jandarma Komutanı Hakan Doğan, İlçe Emniyet Amiri Ömer Sevsarı, İlçe Yazı işleri Müdürü Ahmet İhsan Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Balaban da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.