pendik escort bayan
ak

Yalıhüyük'de Seracılık Tanıtılacak

15.08.2018 - 14:58, Güncelleme: 15.08.2018 - 14:58
 

Yalıhüyük'de Seracılık Tanıtılacak

KONYA (AA) - Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde Göksu Taşeli Kalkınma Projesi kapsamında sera gösteri sahası kuruldu.Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi...

KONYA (AA) - Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde Göksu Taşeli Kalkınma Projesi kapsamında sera gösteri sahası kuruldu.Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında sera yetiştiriciliğini tanıtmak ve geliştirmek amacıyla 250 metrekare alanda sera gösteri sahası kuruldu. Yalıhüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mevlüt Semerci, şunları kaydetti: "İlçede ilk defa sera yetiştiriciliği yapılacağından kurulan bu gösteri sahası sonucunda ilçede kışın her türlü sebze maydanoz, roka, marul, dereotu, semizotu, nane, ıspanak, yazın ise domates, salatalık ve her çeşit fide yetiştiriciliği yapılması, bölgemizde sera yetiştiriciliğini yaygınlaştırarak alternatif ürün yetiştiriciliğini ilçemizde başlatarak üreticilerin birim, alandan daha yüksek gelir elde etmeleri sağlamayı amaçlıyoruz."
KONYA (AA) - Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde Göksu Taşeli Kalkınma Projesi kapsamında sera gösteri sahası kuruldu.Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi...

KONYA (AA) - Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde Göksu Taşeli Kalkınma Projesi kapsamında sera gösteri sahası kuruldu.

Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında sera yetiştiriciliğini tanıtmak ve geliştirmek amacıyla 250 metrekare alanda sera gösteri sahası kuruldu.

Yalıhüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mevlüt Semerci, şunları kaydetti:

"İlçede ilk defa sera yetiştiriciliği yapılacağından kurulan bu gösteri sahası sonucunda ilçede kışın her türlü sebze maydanoz, roka, marul, dereotu, semizotu, nane, ıspanak, yazın ise domates, salatalık ve her çeşit fide yetiştiriciliği yapılması, bölgemizde sera yetiştiriciliğini yaygınlaştırarak alternatif ürün yetiştiriciliğini ilçemizde başlatarak üreticilerin birim, alandan daha yüksek gelir elde etmeleri sağlamayı amaçlıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.