pendik escort bayan
ak

Yalıhüyük'de Mantar Yetiştiriciliği

15.05.2019 - 15:53, Güncelleme: 15.05.2019 - 15:53
 

Yalıhüyük'de Mantar Yetiştiriciliği

KONYA (AA) - İlçede 100 metrekare alanda kültür mantarı yetiştirme serası inşaatına başlandı.İlk harcın döküldüğü mantar serası inşaatında...

KONYA (AA) - İlçede 100 metrekare alanda kültür mantarı yetiştirme serası inşaatına başlandı.İlk harcın döküldüğü mantar serası inşaatında konuşan ilçe Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç, geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır diyerek şunları söyledi:"Yalıhüyük Kaymakamlığı olarak bizde bu kutsal değerleri her şeyin üstünde tutarak Yalıhüyük çiftçisinin bol, bereketli üretim yapması ve çiftçilerimize hizmet etmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaktayız. Mantar projesinde yer alan değerli bayan çiftçilerimize de başarılar dilerim." Projede yer alan iki kadın çiftçi de projede yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.Mantar serası inşaat alanında İlçe Müftüsü Önder Özkan'ın yaptığı duanın ardından program sona erdi. Temel atma programına İlçe Tarım Müdürü Mevlüt Semerci, İlçe Müftüsü Önder Özkan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Murat Yılmaz, mahallenin muhtarı Recep Gözel ve çiftçiler katıldı.
KONYA (AA) - İlçede 100 metrekare alanda kültür mantarı yetiştirme serası inşaatına başlandı.İlk harcın döküldüğü mantar serası inşaatında...

KONYA (AA) - İlçede 100 metrekare alanda kültür mantarı yetiştirme serası inşaatına başlandı.

İlk harcın döküldüğü mantar serası inşaatında konuşan ilçe Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç, geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır diyerek şunları söyledi:

"Yalıhüyük Kaymakamlığı olarak bizde bu kutsal değerleri her şeyin üstünde tutarak Yalıhüyük çiftçisinin bol, bereketli üretim yapması ve çiftçilerimize hizmet etmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaktayız. Mantar projesinde yer alan değerli bayan çiftçilerimize de başarılar dilerim."

Projede yer alan iki kadın çiftçi de projede yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Mantar serası inşaat alanında İlçe Müftüsü Önder Özkan'ın yaptığı duanın ardından program sona erdi.

Temel atma programına İlçe Tarım Müdürü Mevlüt Semerci, İlçe Müftüsü Önder Özkan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Murat Yılmaz, mahallenin muhtarı Recep Gözel ve çiftçiler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.