pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yalıhüyük'de Mantar Ve Çörek Otu Yetiştiriciliği

21.11.2018 - 14:48, Güncelleme: 21.11.2018 - 14:48
 

Yalıhüyük'de Mantar Ve Çörek Otu Yetiştiriciliği

KONYA (AA) - Yalıhüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Yalıhüyük İlçesinde Çörek otu Yetiştiriciliği" ve "Yalıhüyük’te...

KONYA (AA) - Yalıhüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Yalıhüyük İlçesinde Çörek otu Yetiştiriciliği" ve "Yalıhüyük’te Mantar Yetiştiriciliği" projeleri kabul edildi.Projenin kabul edilmesi ile çalışma, Konya Kop Başkanlığında, Koordinatör Kop Başkan Vekili Kübra Biçer ve Yalıhüyük Tarım Müdürü Mevlüt Semerci arasında imza altına alındı.Semerci, "Yalıhüyük ilçesindeki kadın çiftçilerimizin tıbbi aromatik bitkilerden çörek otu yetiştiriciliği yaparak yaygınlaştırılması ve diğer proje konusu olan mantar seraları ile kültür mantarı yetiştiriciliği yaparak mantar üretiminin yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır. İki projenin toplam bütçesi 230 liradır." dedi.
KONYA (AA) - Yalıhüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Yalıhüyük İlçesinde Çörek otu Yetiştiriciliği" ve "Yalıhüyük’te...

KONYA (AA) - Yalıhüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Yalıhüyük İlçesinde Çörek otu Yetiştiriciliği" ve "Yalıhüyük’te Mantar Yetiştiriciliği" projeleri kabul edildi.

Projenin kabul edilmesi ile çalışma, Konya Kop Başkanlığında, Koordinatör Kop Başkan Vekili Kübra Biçer ve Yalıhüyük Tarım Müdürü Mevlüt Semerci arasında imza altına alındı.

Semerci, "Yalıhüyük ilçesindeki kadın çiftçilerimizin tıbbi aromatik bitkilerden çörek otu yetiştiriciliği yaparak yaygınlaştırılması ve diğer proje konusu olan mantar seraları ile kültür mantarı yetiştiriciliği yaparak mantar üretiminin yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır. İki projenin toplam bütçesi 230 liradır." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.