pendik escort bayan
ak

Yalıhüyük Yöneticileri Toki İnşaatında İnceleme Yaptı

22.03.2018 - 13:53, Güncelleme: 22.03.2018 - 13:53
 

Yalıhüyük Yöneticileri Toki İnşaatında İnceleme Yaptı

KONYA (AA) - Yalıhüyük Kaymakamı Yakup Güven ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, ilçede yapımı devam eden TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu.Güven...

KONYA (AA) - Yalıhüyük Kaymakamı Yakup Güven ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, ilçede yapımı devam eden TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu.Güven ve Koçer, TOKİ Konutları inşaatını ziyaret ederek, şantiye şefi Onur Ürgen'den bilgi aldı.Kaymakam Güven, yaptığı açıklamada TOKİ Konutlarının ilçe için bir vizyon olduğunu belirtti.Koçer de ilçede 59 modern konutun TOKİ ile hayat bulduğunu ifade ederek, "Prestij caddemiz yanında bulunan bu konutların tamamlanması ile konut sorunu sona erecek. Sahil Caddesi çok güzel bir görünüme kavuşacak." dedi.
KONYA (AA) - Yalıhüyük Kaymakamı Yakup Güven ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, ilçede yapımı devam eden TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu.Güven...

KONYA (AA) - Yalıhüyük Kaymakamı Yakup Güven ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, ilçede yapımı devam eden TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu.

Güven ve Koçer, TOKİ Konutları inşaatını ziyaret ederek, şantiye şefi Onur Ürgen'den bilgi aldı.

Kaymakam Güven, yaptığı açıklamada TOKİ Konutlarının ilçe için bir vizyon olduğunu belirtti.

Koçer de ilçede 59 modern konutun TOKİ ile hayat bulduğunu ifade ederek, "Prestij caddemiz yanında bulunan bu konutların tamamlanması ile konut sorunu sona erecek. Sahil Caddesi çok güzel bir görünüme kavuşacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.