pendik escort bayan
ak

Yakın Doğu Üniversitesi Kupasını Aldı

12.04.2017 - 22:28, Güncelleme: 12.04.2017 - 22:28
 

Yakın Doğu Üniversitesi Kupasını Aldı

- FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda şampiyon olan ekibe kupasını, FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel verdi

İSTANBUL (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında Bellona AGÜ'yü 63-58 yenerek şampiyonluğa ulaşan Yakın Doğu Üniversitesi, kupasını aldı.Caferağa Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmanın bitişiyle Yakın Doğu Üniversitesi oyuncuları, teknik ekibi ve taraftarları büyük sevinç yaşadı.Maç sonrasında düzenlenen kupa seremonisinde Yakın Doğu Üniversitesi'ne şampiyonluk kupasını FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel verdi. Şampiyonluk madalyalarını ise FIBA Avrupa Başkan Yardımcısı Cyriel Coomans takdim etti.İkinci olan Kayseri temsilcisi Bellona AGÜ'ye ise madalyaları FIBA Avrupa İcra Direktörü Kamil Novak tarafından verildi.Takım kaptanı Bahar Çağlar, seremonide Demirel'den aldığı kupayı büyük bir sevinçle havaya kaldırdı. Yakın Doğu Üniversitesi, kupa töreninin ardından sevincini Caferağa Spor Salonu'nu dolduran taraftarlarıyla paylaştı.
- FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda şampiyon olan ekibe kupasını, FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel verdi


İSTANBUL (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında Bellona AGÜ'yü 63-58 yenerek şampiyonluğa ulaşan Yakın Doğu Üniversitesi, kupasını aldı.

Caferağa Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmanın bitişiyle Yakın Doğu Üniversitesi oyuncuları, teknik ekibi ve taraftarları büyük sevinç yaşadı.

Maç sonrasında düzenlenen kupa seremonisinde Yakın Doğu Üniversitesi'ne şampiyonluk kupasını FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel verdi. Şampiyonluk madalyalarını ise FIBA Avrupa Başkan Yardımcısı Cyriel Coomans takdim etti.

İkinci olan Kayseri temsilcisi Bellona AGÜ'ye ise madalyaları FIBA Avrupa İcra Direktörü Kamil Novak tarafından verildi.

Takım kaptanı Bahar Çağlar, seremonide Demirel'den aldığı kupayı büyük bir sevinçle havaya kaldırdı. Yakın Doğu Üniversitesi, kupa töreninin ardından sevincini Caferağa Spor Salonu'nu dolduran taraftarlarıyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.