pendik escort bayan
ak

Yahyalı Şoförler Ve Otomobilciler Odasında Seçim

22.01.2018 - 18:03, Güncelleme: 22.01.2018 - 18:03
 

Yahyalı Şoförler Ve Otomobilciler Odasında Seçim

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail İlboğa, üçüncü kez bu göreve seçildi. Yahyalı Kadın ve Gençlik Merkezi'nde...

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail İlboğa, üçüncü kez bu göreve seçildi. Yahyalı Kadın ve Gençlik Merkezi'nde yapılan seçimde mevcut başkan İlboğa ile yönetim kurulu üyesi Abdullah Aydın yarıştı. Seçime katılan 289 üyenin 145'inin oyunu alan İlboğa, üçüncü kez başkan seçilerek güven tazeledi. İlboğa, yaptığı konuşmada, esnafa yakışır bir seçimin gerçekleştirildiğini belirterek "Oda üyesi esnafımıza daha kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Destekleriniz her zaman bizleri onurlandırmıştır. Allah hepinizden razı olsun." dedi.
KAYSERİ (AA) - Yahyalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail İlboğa, üçüncü kez bu göreve seçildi. Yahyalı Kadın ve Gençlik Merkezi'nde...

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail İlboğa, üçüncü kez bu göreve seçildi.

Yahyalı Kadın ve Gençlik Merkezi'nde yapılan seçimde mevcut başkan İlboğa ile yönetim kurulu üyesi Abdullah Aydın yarıştı.

Seçime katılan 289 üyenin 145'inin oyunu alan İlboğa, üçüncü kez başkan seçilerek güven tazeledi.

İlboğa, yaptığı konuşmada, esnafa yakışır bir seçimin gerçekleştirildiğini belirterek "Oda üyesi esnafımıza daha kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Destekleriniz her zaman bizleri onurlandırmıştır. Allah hepinizden razı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.