pendik escort bayan
ak

Yahyalı Kaymakamı İçen Görevine Başladı

31.05.2018 - 19:33, Güncelleme: 31.05.2018 - 19:33
 

Yahyalı Kaymakamı İçen Görevine Başladı

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Kaymakamlığına atanan Gökay İçen, görevine başladı.İçen, yaptığı açıklamada, ilçede görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu...

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Kaymakamlığına atanan Gökay İçen, görevine başladı.İçen, yaptığı açıklamada, ilçede görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.Önceliğin vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirten İçen, "Görevim süresince Yahyalı için, ülkem için en verimli şekilde çalışacağım. Kapımız Yahyalı halkına sonuna kadar açık olacak. Ülkemizin geçtiği bu önemli dönemde mümkün olduğu kadar birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi koruyup, bu süreci en iyi şekilde atlatarak bütün enerjimi bundan sonra Yahyalı için vereceğim." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Yahyalı Kaymakamlığına atanan Gökay İçen, görevine başladı.İçen, yaptığı açıklamada, ilçede görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu...

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Kaymakamlığına atanan Gökay İçen, görevine başladı.

İçen, yaptığı açıklamada, ilçede görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Önceliğin vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirten İçen, "Görevim süresince Yahyalı için, ülkem için en verimli şekilde çalışacağım. Kapımız Yahyalı halkına sonuna kadar açık olacak. Ülkemizin geçtiği bu önemli dönemde mümkün olduğu kadar birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi koruyup, bu süreci en iyi şekilde atlatarak bütün enerjimi bundan sonra Yahyalı için vereceğim." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.