pendik escort bayan
ak

Yahyabey Mahallesine Genç Muhtar Adayı

16.01.2019 - 18:44, Güncelleme: 16.01.2019 - 18:44
 

Yahyabey Mahallesine Genç Muhtar Adayı

Yahyabey Mahalle Muhtar Adayı Muhittin Admış, muhtar olması ile çok güzel işler yapacaklarını söyleyerek, “İnanıyorum ki ben ve ihtiyar heyeti üyesi arkadaşlarım ve abilerim Yahyabey Mahallesi için hizmetlerin en güzelini en doğrusunu yapacağız.

Yahyabey Mahalle Muhtar Adayı Muhittin Admış, muhtar olması ile çok güzel işler yapacaklarını söyleyerek, “İnanıyorum ki ben ve ihtiyar heyeti üyesi arkadaşlarım ve abilerim Yahyabey Mahallesi için hizmetlerin en güzelini en doğrusunu yapacağız. Yasal görevlerini yerine getiren bir muhtardan ziyade her türlü sorun için koşuşturan ailenizin bir ferdi gibi hareket eden bir muhtar gibi olmaya çalışacağım. Bu bilinçle çıktığımız bu kutlu yolda yapacak daha çok işimiz, çözüme kavuşturacak daha çok meselemiz olduğunun farkındayız. Hedefimiz sıfır sorunu olan bir mahalle oluşturmak. Mahallemizin gelişmesi, kalkınması ve önemli yerlere gelmesi için “Tercih Sizden Hizmet Benden” sloganıyla birçok proje hazırladık. Allah nasip ederse seçilirsek, Sivas Belediyesi, Devlet Kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları, mahalle esnafı ve mahalle sakinlerimizle uygun bir çalışma modeli uygulayacağız''dedi.Yahyabey mahallesi muhtar adayı Admış; Ben bu yola oturan muhtar değil, çalışan muhtar olmak için çıktım. Bu mahallede doğdum bu mahallede yaşıyorum ve yıllardır Yahyabey mahallesi, yahyabey caddesinde esnafım, dolayısı ile mahallemin ve sakinlerinin sorunlarını yakinen biliyorum, Muhtarların çalışma saatleri normalde sabah 9:00 - akşam 16:00. Ben seçilirsem sabah 8:00 akşam 24:00 saatlerine kadar hizmet vereceğim. Şimdiye kadar Yahyabey mahallesine hizmet etmiş muhtar ağabeylerime teşekkür eder, ölenlere rahmet sağ olanlara sağlık afiyet dilerim'' dedi. 
Yahyabey Mahalle Muhtar Adayı Muhittin Admış, muhtar olması ile çok güzel işler yapacaklarını söyleyerek, “İnanıyorum ki ben ve ihtiyar heyeti üyesi arkadaşlarım ve abilerim Yahyabey Mahallesi için hizmetlerin en güzelini en doğrusunu yapacağız.

Yahyabey Mahalle Muhtar Adayı Muhittin Admış, muhtar olması ile çok güzel işler yapacaklarını söyleyerek, “İnanıyorum ki ben ve ihtiyar heyeti üyesi arkadaşlarım ve abilerim Yahyabey Mahallesi için hizmetlerin en güzelini en doğrusunu yapacağız. Yasal görevlerini yerine getiren bir muhtardan ziyade her türlü sorun için koşuşturan ailenizin bir ferdi gibi hareket eden bir muhtar gibi olmaya çalışacağım. Bu bilinçle çıktığımız bu kutlu yolda yapacak daha çok işimiz, çözüme kavuşturacak daha çok meselemiz olduğunun farkındayız. Hedefimiz sıfır sorunu olan bir mahalle oluşturmak. Mahallemizin gelişmesi, kalkınması ve önemli yerlere gelmesi için “Tercih Sizden Hizmet Benden” sloganıyla birçok proje hazırladık. Allah nasip ederse seçilirsek, Sivas Belediyesi, Devlet Kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları, mahalle esnafı ve mahalle sakinlerimizle uygun bir çalışma modeli uygulayacağız''dedi.

Yahyabey mahallesi muhtar adayı Admış; Ben bu yola oturan muhtar değil, çalışan muhtar olmak için çıktım. Bu mahallede doğdum bu mahallede yaşıyorum ve yıllardır Yahyabey mahallesi, yahyabey caddesinde esnafım, dolayısı ile mahallemin ve sakinlerinin sorunlarını yakinen biliyorum, Muhtarların çalışma saatleri normalde sabah 9:00 - akşam 16:00. Ben seçilirsem sabah 8:00 akşam 24:00 saatlerine kadar hizmet vereceğim. Şimdiye kadar Yahyabey mahallesine hizmet etmiş muhtar ağabeylerime teşekkür eder, ölenlere rahmet sağ olanlara sağlık afiyet dilerim'' dedi.

 

xcxzcz.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.